Tuesday, April 10, 2018

Συμφωνία με τον διάβολο

Νεκρά παιδάκια στα κανάλια δεν βλέπεις από τους βομβαρδισμούς των μη επανδρωμένων του Ομπάμα, δεν βλέπεις τα διαμελισμένα σώματα των παλαιστινίων, λιωμένα από λευκό φώσφορο, δεν βλέπεις τα υποσιτισμένα παιδάκια από τη γενοκτονία της Υεμένης, δεν βλέπεις τα νεκρά παιδάκια από τις αναρίθμητες τρομοκρατικές στις στρατοκρατούμενες πλέον πόλεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Βλέπεις τα παιδάκια που εξυπηρετούν την μεταπολεμική ατζέντα του "άξονα του καλού"

Μέσα στο χάος του πολέμου της Συρίας και την εκτός πλάνων προδιαγραφόμενη νίκη Ασαντ. Τον απόηχο της ισοπέδωσης της Λιβύης, του Ιρακ και του Αφγανιστάν ήταν απλά θέμα χρόνου το Ισραηλ να ξεκινήσει τις διεργασίες για ένα νέο θερμό επεισόδιο που θα δικαιολογούσε μια νέα "στρατιωτική κίνηση ειρήνης". Ο Εβραίος, ο Τούρκος και ο Αμερικάνος κλαίνε με πόνο όταν σε μαχαιρώνουν. Όσες χώρες ήταν μπροστά στο δρόμο του μεγάλου Ισραήλ από τον Τίγρη ως τον Ευφράτη ισοπεδώθηκαν δημιουργώντας τη μεγαλύτερη ανθρωπιστική κρίση στην ιστορία της ανθρωπότητας. Πόλεμοι εκκένωσης για όσους γνωρίζουν τα στοιχειώδη. Ολα αυτά υπό την ανοχή των 100% ελεγχόμενων από τη γνωστή φάρα των διεθνών μέσων μαζικής "ενημέρωσης".

Το πρόβλημα του ίντερνετ και της διαρροής μη ορθοδόξων απόψεων ορίζεται ως "ψευδής είδησης". Ο πόλεμος είναι ειρήνη, η σκλαβιά είναι ασφάλεια, η αλήθεια είναι μίσος. Φανταστείτε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή χώρα να πυροβολούσε αφρικανούς μετανάστες, φανταστείτε την Αμερική να πυροβολούσε στα σύνορα της τους μεξικανούς. Το Ισραήλ χωρίς κανένα ενδοιασμό ανοίγει πυρ αφού ψεκάζει με απαγορευμένα χημικά διαδηλωτές και σκοτώνει 16 άτομα τραυματίζοντας εκατοντάδες.
Τα διεθνή μέσα ενημέρωσης αρκούνται σε μια τυπική ενημέρωση του περιστατικού και αυτό λόγω του ότι Αραβικά μέσα κάλυψαν το περιστατικό. Η εν ψυχρό δολοφονία από ελεύθερους σκοπευτές του παλαιστίνιου δημοσιογράφου παρουσιάζεται με ψηλά γράμματα και καλύπτεται με "ψηφιακό πλέγμα" το πτώμα. Οταν υπηρετείται η μεταπολεμική ατζέντα βλέπεις τις εικόνες νεκρών παιδιών ξανά και ξανά και ξανά.

Προτού προχωρήσουμε στο περιστατικό της Συριας ας θυμηθούμε πως έχει ξαναγίνει και την προηγούμενη φορά οι ίδιοι οι Αμερικάνοι το παραδέχθηκαν όταν τους έφεραν προ τετελεσμένων ότι ήταν προβοκάτσια. Λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση Τράμπ ότι θα αποχωρήσει από τη Συρία - το "τέρας" Ασαντ χωρίς κανένα απολύτως λόγο μετά που νίκησε τους τζιχαντιστές έχοντας το 80% της Συρίας με το μέρος του αποφάσισε να επιτεθεί με χημικά στο τελευταίο προπύργιο του ισλαμικού κράτους γνωρίζοντας πολύ καλά ότι οι "Ευρωπαίοι" και οι "δυτικοί" (ευφημισμός αυτές οι δύο λέξεις για πιόνια των Εβραίων) όρισαν ως κόκκινη γραμμή τις επιθέσεις με χημικά. (το ανακοίνωσε εξάλου το ψυχοπαίδι του βαρόνου των εβραιωτραπεζιτών Εμανουελ Μακρον δύο φορές πριν 1 και 2 μήνες)[1][2].


Ετσι πλέον έχουμε μια κατάσταση που η Δύση θα πολεμήσει με την πλευρά των τζιχαντιστών ενάντια στο μετριοπαθή Ασαντ, τους Χριστιανούς της Συριας, τη Ρωσσία, το Ιραν και την Κίνα. Αυτή η κατάσταση θα δημιουργήσει μια νέα γενοκτονία χριστιανών όπως έγινε σε όλη την υπόλοιπη μέση ανατολή και ποιος ξέρει τι άλλο ακόμη μπορεί να γίνει.

Η Τουρκία το παίζει ξεκάθαρα σε διπλό ταμπλό, η σαλαφιστική τριτοκοσμική Σαουδική Αραβία, μητέρα της τρομοκρατίας ανακοίνωσε πως θα πολεμήσει στο πλευρό της "Δύσης"

Με λίγα λόγια η Δύση δεν πολεμάει στο πλευρό της Δύσης. Μαριονέτες πολιτικοί πιόνια  και εχθροί της ανθρωπότητας.

Είναι πλέον γνωστό σε όλους πως ο πόλεμος ισοπέδωσης του Ιρακ ήταν βασισμένος πάνω σε ψεύτικα στοιχεία το ίδιο συμβαίνει και με την Συρία. Ο Σαντάμ Χουσέιν ήταν ένας αιμοσταγής δικτάτορας υπεύθυνος για πολλούς νεκρούς στην σταδιοδρομία του όμως η ισοπέδωση του  Ιράκ τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή ήταν σε μια περίοδο σχετικής ειρήνης στη χώρα. Μερικές δεκάδες νεκροί κάθε χρόνο δεν συγκρίνονται με αυτό που ακολούθησε.
Ο Καντάφι ακολούθησε, πρόβλεψε μάλιστα το δικό του τέλος, αλλά και του Ασαντ. Ο Άσαντ γελούσε τότε - νόμιζε τότε πως αυτός ήταν στον "άξονα του καλού" επειδή έκανε συμφωνία με τον διάβολο και δεν σκότωσε κανένα.


Τα σχέδια των διεθνιστών Εβραίων της Αμερικής και του Ισραήλ πάνε πολύ πίσω στο 1982 αυτό το κείμενο των Εβραϊκών συμφερόντων Guardian είναι από το 2003 και περιγράφει πως ο τότε Πρόεδρος Μπους αρνήθηκε στους πρωτεργάτες του πολέμου του Ιρακ και Αφγανιστάν εμπλοκή στη Συρία, στην Ομπάμα εποχή επι της ουσίας αρνήθηκε να εμπλακεί ουσιαστικά στη Συρία βλέποντας το τι έγινε στη Λιβύη. Αρκέστηκε σε συμβολικούς βομβαρδισμούς - και άφησε στον αυτόματο πιλότο την κατάσταση και προέκυψε το ισλμικό χαλιφάτο μέσα από απευθείας χρηματοδότηση.

Οι Εβραίοι της Αμερικής και της Ευρώπης έλπιζαν στην εκλογή Κλίντον - λόγω του πλήρη έλεγχου που έχουν στο Δημοκρατικό κόμμα. Η εκλογή Τράμπ βασισμένη πάνω σε αντιπολεμική ρητορική χάλασε κάπως τα σχέδια όμως φαίνεται σιγά σιγά έφεραν τον Τραμπ με το μέρος τους. Το τελικό τεστ θα είναι σίγουρα ο επόμενος μήνας, αν θα αρκεστεί σε συμβολικούς βομβαρδισμούς όπως έκανε ο Ομπάμα ή θα ισοπεδώσει τη Συρία όπως έγινε στη Λιβύη.Αρκετοί βετεράνοι του πολέμου καλούν τους συναδέλφους τους να μην υπηρετήσουν στο πόλεμο της Συρίας..Κείμενο της Mail Online από το 2013 αναφέρει το σχέδιο των μυστικών υπηρεσιών του βαθέους κράτους της Αμερικής να εξαπολύσει προβοκάτσια στη Συρία:

Η Συρία είναι ένα τεράστιο χρυσωρυχείο, έχει από πετρέλαια και φυσικό αέριο μέχρι και αμύθητες ποσότητες καλύτερης ποιότητας ατσάλι στο πλανήτη.. Το ατσάλι της Δαμασκού ήταν φημισμένο από την αρχαιότητα..


Χριστιανοί υπέρ του Ασαντ στη Συρία - Οι πραγματικοί Σύριοι έμειναν πίσω και πολεμάνε για την χώρα τους..


Νεκρά παιδάκια στην Υεμένη…. Από τους Σαουδάραβες εκεί δεν υπάρχει ευαισθησία διότι η Σαουδική Αραβία πουλάει το πετρέλαιο της σε δολάριο κρατώντας την αξία του σε υψηλά επίπεδα αφού για να αγοράσει κανείς πετρέλαιο πρέπει πρώτα να αγοράσει δολάρια. Επίσης δίνει και μέρισμα σε Εβραίους της Αμερικής και επενδύει σε όλες της Αμερικανικές εταιρίες εβραϊκών συμφερόντων που χρειάζονται χρηματοδότηση..
Νεκρά παιδάκια στους δρόμους της Ευρώπης..
*Αυτά δεν θα τα δείτε στα κανάλια διότι μετά θα γίνετε ρατσιστές.


Οι "Λευκοί σουπρεματιστές της Αμερικής υπερασπίζονται τον Ασαντ"
Γράφει εβραϊκών συμφερόντων εφημερίδα..

Παράξενο δεν είναι που οι μόνοι που εναντιώνονται στο να εισβάλει η Αμερική σε ξένες χώρες είναι οι κακοί ρατσιστές και οι αντισημίτες που υποτίθεται θέλουν να κυριεύσουν τον κόσμο..

Τελικά άλλοι νομίζουν πως είναι ο εκλεχτός λαός του θεού και πρέπει να κυριεύσουν τον πλανήτη.
Η Ρωσσία περιμένει λέει την επίθεση, θα εμπλακεί πραγματικά ή θα συμπεριφερθεί με τον ίδιο τρόπο που συμπεριφέρθηκε στη Λιβύη δηλαδή θα "παρτάρει" τον Ασαντ να κάνει στρατηγικά λάθη που θα οδηγήσουν στη καταστροφή της χώρας του και μετά να πάρει το δικό του μερίδιο.. (Οπως έκανε στη Λιβύη).

Οι Εβραίοι και Σιωνιστές της Αμερικής και της Ευρώπης μέσω της νεοσύστατης εταιρίας τους ξεκίνησαν ήδη το ξεζούμισμα της Συρίας…Αν η Δύση ήταν μια πραγματικά ελεύθερη δημοκρατική οντότητα θα ασχολείτω με τις εκατοντάδες ομαδικούς βιασμούς των παιδιών της στους δρόμους των "πολυπολιτισμικών" τους πόλεων, τα ναρκωτικά που θερίζουν τη μεσαία τάξη, τα τρισεκατομμύρια χρέους κτλ. Αντί αυτού ξεκινάει ακόμη ένα πόλεμο ισοπέδωσης χωρίς ΚΑΝΕΝΑ ΟΦΕΛΟΣ για το λαό της.Ενα πόλεμο στο πλάι της τρομοκρατίας και του ISIS που μέχρι πριν λίγους μήνες έκαιγαν ζωντανούς γυναίκες και παιδάκια..

Και φυσικά στη πραγματικότητα βρίσκονται και πίσω από τη χρήση χημικώνΗ Αμερική βρίσκεται στη πραγματικότητα στα πρόθυρα της χρεοκοπίας
Η Ευρώπη μετά το νέο χάος στη Συρία θα χτυπηθεί από ένα νέο κύμα προσφύγων και εγκληματιών που θα ποζάρουν ως πρόσφυγες που θα την οδηγήσουν με βεβαιότητα σε οικονομική και δημογραφική καταστροφή..


Η Κύπρος προφανώς και το καλύτερο που μπορεί να κάνει σε αυτή την κατάσταση είναι μια συμφωνία με τον διάβολο, όπως έκανε και ο Ασαντ κάποτε..
Η Αμερική και η Αγγλία φαίνεται να θέλουν να χρησιμοποιήσουν το νησί μας για να εκτελέσουν αυτό το νέο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας..

Δυστυχώς αυτή η "συμφωνία" γίνεται εν αγνοία της πραγματικότητας..

Τόσα χρόνια η Αμερική είχε την Κύπρο στα σκουπίδια και εξυπηρετούσε τα συμφέροντα της μέσω Τουρκίας, τωρα ζητάνε έδαφος για πολεμικές επιχειρήσεις.. Γιατί δεν ζητάνε από το Ισραηλ που του δίνουν δισεκατομμύρια κάθε χρόνο οικονομική βοήθεια; Προφανώς λόγω του υψηλού κινδύνου η Ρωσία να αντεπιτεθεί και να χτυπήσει τους χώρους επιχειρήσεων, δηλαδή τις Βάσεις. 

No comments: