Thursday, February 1, 2018

ΦεμινισμόςΤέλος εποχής στη Φόρμουλα 1: αποσύρονται τα κορίτσια που κρατούσαν τις καρτέλες, επειδή "πρόοδος" και "ισότητα".

Σε απλή μετάφραση αυτοί οι άνθρωποι μόλις στέρησαν την εργασία σε χιλιάδες φτωχά κορίτσια που έκαναν κάτι που αγαπούσαν και τις ευχαριστούσε το οποίο όμως δεν ενέκριναν κάποιοι που πιστεύουν ότι ξέρουν καλύτερα ποιο είναι το καλό σου από τον εαυτό σου.

Όλες αυτές οι πράξεις πάντα γίνονται με πρόφαση κάτι καλό "ισότητα", "σεξισμό" κτλ κτλ. Η πραγματικότητα είναι πως έχουν άλλα κίνητρα και οι προφάσεις που χρησιμοποιούνται είναι απλά ευφημισμοί. 


Ας εφαρμόσουμε την αγαπημένη τακτική των οπαδών της κοινωνικής προόδου, την "κριτική σκέψη" και την "αποδόμηση" στην ίδια τους τη θεωρία.

"Τους ενοχλάει λέει το γυναικείο σώμα να χρησιμοποιείται σαν αντικείμενο"

Προσέξτε είναι διαφορετικό να πιστεύεις σε κάποιες αξίες και να επιχειρηματολογείς υπέρ τους, είμαι προσωπικά λάτρης της αρετής, της σεμνότητας και της εγκράτειας είναι αξίες που θεωρώ σπουδαίες τόσο στους άνδρες αλλά και τις γυναίκες χωρίς να είμαι θρησκευόμενο άτομο. Ομως όχι με επιβολή και στέρηση ελευθερίας. Εδώ είναι η διαχωριστική γραμμή, αλλιώς τι διαφορά έχει αυτό από ένα θρησκευτικό φονταμενταλιστή; Αν αυτός που κηρύσσει αναγκαστική σεμνοτυφία για το "καλό σου" που εσύ δεν ξέρεις  επειδή είσαι "χαζή γυναίκα". Τι διαφορά έχει τι βιβλίο ανεμίζει; Αν αυτό είναι η Καινή Διαθήκη ή το κοράνι ή το φεμινιστικό μανιφέστο; Οταν το αποτέλεσμα είναι το ίδιο; 
Δεν είναι μόνο αυτή η ομοιότητα τους με τους Θρησκευτικούς φονταμενταλιστές είναι και η άρνηση της ανθρώπινης βιολογίας. Είναι πραγματικά συγκλονιστικό το πόσο αποσυνδεδεμένοι με τη φυσική πραγματικότητα έχουμε γίνει, ο Δυτικός άνθρωπος καθώς κομπάζει πως προστατεύει τη φύση, στη κυριολεξία ξέχασε πως είναι ο ίδιος βιολογικό ον.
Σε κάθε γωνιά του πλανήτη, σε κάθε φυλή, σε όλους τους πληθυσμούς ανεξαρτήτως θρησκείας ή πολιτικών πιστεύω. Οι άνδρες έχουν περισσότερη εγκληματικότητα από τις γυναίκες.
Είναι φυσιολογικό να περιμένει κανείς τις γυναίκες να είναι το ίδιο επιθετικές με τους άνδρες και να διαπράττουν τον ίδιο αριθμό ανθρωποκτονιών και κλοπών;
Πρόκειται για ένα οικουμενικό φαινόμενο και δεν είναι θέμα κουλτούρας ή ιδεολογίας, είναι απλά θέμα βιολογίας. Οι άνδρες έχουν περισσότερες ανδρικές ορμόνες και οι γυναίκες έχουν περισσότερες γυναικείες ορμόνες.
Αν μια γυναίκα λάβει "θεραπεία" ανδρικών ορμονών ή αναβολικά που είναι επί της ουσίας ανδρικές ορμόνες τότε η γυναίκα θα αρχίσει να αναπτύσσει ανδρικά χαρακτηριστικά και θα γίνει και πιο επιθετική.

Οι διαφορές μεταξύ ανδρών και γυναικών όμως δεν είναι απλά μόνο στη συμπεριφορά, είναι και στη βιολογία τους.  Είναι διαφορετικά βιολογικά όντα, οι άνδρες έχουν περισσότερη μυική ανάπτυξη, περισσότερη μυική δύναμη. Διαφορετικά βιολογικά χαρακτηριστικά δεν κάνουν τις γυναίκες κατώτερες ή τους άνδρες ανώτερους  τους κάνουν απλά βιολογικά διαφορετικούς και άρα σε μια ελεύθερη κοινωνία  άνθρωποι με διαφορετικά βιολογικά χαρακτηριστικά αν τους δοθεί η ευκαιρία να διαλέξουν ελεύθερα τι επάγγελμα θέλουν να κάνουν, θα επιλέξουν κάτι που να τους ευχαριστεί. Θα κάνουν διαφορετικές επιλογές και ως εκ τούτου θα έχουν διαφορετικά αποτελέσματα. Αν οι άνδρες σιχαίνονται την ιδέα να γίνουν  νηπιαγωγοί, τότε θα δεις λιγότερους άνδρες νηπιαγωγούς.

Η ανισότητα στο αποτέλεσμα είναι αυτό που θα περίμενε κανείς απο μια ελεύθερη κοινωνία.
Αν βλέπεις μόνο το διαφορετικό αποτέλεσμα και το ερμηνεύεις ως αδικία χωρίς να δεις τη διαδικασία με την οποία προήλθε αυτή η διαφορά  τότε απλούστατα στην προσπάθεια σου να επιβάλεις αναγκαστική ισότητα θα επιφέρεις αδικία.

Ας δούμε μερικά παραδείγματα.
  • Μια δουλειά που χρειάζεται γνώσεις επιστημονικές και εξειδίκευση, για παράδειγμα προγραμματιστής ρομποτικής σε συστήματα αυτοματοποίησης καλή ώρα. Είναι μια δουλειά που δεν υπάρχουν πολλά άτομα που μπορούν ή θέλουν να την κάνουν, ως εκ τούτου  μια γυναίκα που θα κάνει αυτή τη δουλειά αν θέλει να την κάνει θα αμείβεται περισσότερο από μια εργασία που μπορεί να την κάνουν πολλοί.
  • Ενας καλός ποδοσφαιριστής/ρια αμείβεται περισσότερα, ένας καλός παραγωγικός υπάλληλος αμείβεται περισσότερα. Αυτό είναι δικαιοσύνη αν μια γυναίκα δουλεύει περισσότερο από μια άλλη γυναίκα  το δίκαιο είναι διαφορετική αμοιβή.
  • Ενας άνθρωπος είναι εγκληματίας ενώ άλλος όχι, ισότητα ισοδυναμεί με αδικία και σε αυτή την περίπτωση. Δικαιοσύνη σημαίνει ο εγκληματίας να τιμωρηθεί.
Ισότητα στην αμοιβή ανόμοιων πραγμάτων δεν είναι δικαιοσύνη αλλά αδικία.
Ας μην ξεχνάμε, ό,τι κάνουν οι άνδρες, η δίψα μας για δύναμη, πλούτο και χρήματα  είναι στο τέλος της ημέρας για τη γυναίκα και την οικογένεια τους. Κανένας άνδρας δεν φαντασιώνεται να έχει Ferrari ή μεγάλο σπίτι στο άγιο όρος. Οι άνδρες είναι και αυτοι βιολογικά όντα και ενδόμυχα ό,τι κάνουν είναι για να ελκύσουν ή να προστατεύσουν τη γυναίκα και την οικογένεια τους (τα γονίδια τους). Δεν υπάρχει τίποτα κακό στην φυσική έλξη ή την ανθρώπινη φύση (όχι τη ζωώδη φύση). Οι άνδρες όσο πλούτο, όση δύναμη, όσα χρήματα και να μαζέψουν, δεν είναι σε θέση να φέρουν στον κόσμο μια νέα ζωή. Δεν έχουν τη βιολογική δυνατότητα να φέρουν στο κόσμο ένα παιδί. Υπάρχει άραγε ανώτερης αξίας πράγμα απο το να μπορείς να φέρεις στο κόσμο το παιδί σου την προέκταση του εαυτού σου τη φυσική σου βιολογική και συνειδησιακή συνέχεια; 

Ενδιαφέρον είναι οι αντιδράσεις γυναικών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης :
Το 99% των γυναικών διαφωνεί με αυτή την απόφαση
Στις πιο κάτω εικόνες ο μόνος που είναι υπέρ είναι ένας άνδρας! (ο θεός να τον κάνει)
Λέει:
"Στα τσακίδια αυτή η εργασία για τις γυναίκες! Μια μέρα να βλέπουμε πίσω σε αυτή την εποχή με περιφρόνηση" (το παράφρασα).

Ανδρας φεμινιστής σου λέει απο αυτούς τους χαμένους δεύτερους ψευδοδιανοούμενους τύπους που προκαλούν αηδία στις γυναίκες που αν τύχει και μπλέξουν μαζί του ενστικτωδώς θα νιώθουν απέχθεια  και θα δημιουργήσουν μια παθολογική σχέση που και οι δύο θα είναι δυστυχισμένοι.

Μόλις η γυναίκα ξεμπερδέψει βρίσκοντας ένα βιολογικά φυσιολογικό άνδρα. Ο  αγνός φεμινιστής θα μετατραπεί σε πικραμένο μισογύνη.

Τι θα κάνουν τώρα όλα αυτά τα κορίτσια - που έχασαν την δουλειά τους;

Σύμφωνα με τους φεμινιστές μπορούν να γίνουν χτίστες ή αρκάτες ή σκουπιδιάριδες ή μπογιατζίδες ή μηχανικοί αυτοκινήτων ή να δουλέψουν σε ορυχεία..Οι οπαδοί αυτών των θεωριών δεν θέλουν να αφήσουν τις γυναίκες ελεύθερες να επιλέξουν την καριέρα που τις ευχαριστεί. Θέλουν να τις εξουσιάσουν και να κάνουν αυτό που κρίνουν αυτοί ως "καλή δουλειά".

Να γίνουν άνδρες στη θέση των ανδρών και οι άνδρες να γίνουν γυναίκες στη θέση των γυναικών.

Πριν μερικά χρόνια με σκοπό την αύξηση της "εκπροσώπισης των γυναικών" στη πολιτική θεσπίστηκε ένας χαζός νόμος ότι οι γυναίκες θα
έχουν τη δική τους ξεχωριστή λίστα με υποψηφίους για να έχουν defacto πάντα ίση εκπροσώπηση.

Οι πιο κάτω τύποι είναι οι γυναίκες υποψήφιοι του Εργατικού κόμματος της Αγγλίας:

Δεν έχω τίποτα μαζί με τους ανθρώπους, μακάρι να είναι ευτυχισμένοι στη ζωή τους με τις επιλογές που έκαναν. Το θέμα είναι, μια γυναίκα βουλευτής του εργατικού κόμματος είπε πως αυτό το πράγμα είναι κάπως παράξενο. Ανδρες δηλαδή να παίρνουν θέσεις που προορίζονταν για γυναίκες. Περιττό να αναφέρουμε ότι με συνοπτικές διαδικασίες έγινε παρελθόν από το κόμμα.

Η ελευθερία της γυναίκας είναι ένα πολύ σπουδαίο επίτευγμα του δυτικού πολιτισμού, το δικαίωμα στις ίσες ευκαιρίες, το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης δεν σημαίνει ότι η γυναίκα θα επιλέξει να γίνει άνδρας με το ζόρι. Ισότητα ευκαιριών δεν είναι ισότητα αποτελέσματος αναγκαστική ισότητα αποτελέσματος είναι αδικία και όχι δικαιοσύνη.  
Αλλο να είσαι οπαδός της ελευθερίας και της ίσης αξίας άλλο να είσαι οπαδός της ισότητας αποτελεσμάτων.
Είναι κάτι εντελώς διαφορετικά και εκ διαμέτρου αντίθετα.  Οι οπαδοί της ελευθερίας έδωσαν στις γυναίκες δικαιοσύνη και ελευθερία.
Οι οπαδοί της αναγκαστικής ισότητας αποτελέσματος φέρνουν σήμερα ανελευθερία και αδικία. Ομως υπάρχει κάτι πολύ βαθύτερο εδώ πρόκειται για το απύθμενο πηγάδι αυτής της ιδεολογίας του θύματος. Δεν υπάρχει τελειωμός στο ποιος θα είναι ο πιο καταπιεσμένος, ο πιο αδικημένος από τη δυτική κοινωνία. Είναι ένα παιχνίδι συναγωνισμού χωρίς τέλος.  Οταν μπαίνεις στη διαδικασία να δεις ανισότητα, για παράδειγμα δεν υπάρχουν αρκετές γυναίκες στη πολιτική και δεν αποδέχεσαι βιολογικούς λόγους για αυτή την πραγματικότητα, τότε ο ένοχος είναι ένα φανταστικό πλέγμα συνωμοσίας της "πατριαρχίας" και ούτω καθεξής. Τι είναι δηλαδή η "πατριαρχία" είναι μια μπούρδα λέξη που περιγράφει τη βιολογική πραγματικότητα. Γιαυτό και επι της ουσίας οι οπαδοί της "ισότητας" δηλαδή της ισότητας αποτελέσματος και όχι της ίσης αξίας, αρνούνται τη φύση, τη βιολογία την επιστήμη. Αρνούνται επι της ουσίας σαν θρησκευτικοί φονταμενταλιστές τη θεωρία της εξέλιξης.

Η τακτική που χρησιμοποιήθηκε για επιβολή της αναγκαστικής ισότητας είναι, φανταστική αυτοθυματοποίηση, δάκρυα θύματος ως μέτρο κάμψης αντίστασης και ως λύση: ειδικά προνόμια εις βάρος των υπόλοιπων ανθρώπων που είναι οι καταπιεστές.
Η εξέλιξη αυτού του τρόπου σκέψης και της επιβράβευσης του θύματος, του καταπιεσμένου κτλ δημιουργεί λίστα ιεράρχησης θυμάτων:  
Το εργάτες του κόσμου ενωθείτε έγινε καταπιεσμένοι του κόσμου ενωθείτε.
Πάνω απο τις γυναίκες είναι μεγαλύτερα θύματα οι ομοφυλόφιλοι, μετά οι τραβεστί μετά πάνω από τους τραβεστί οι μετανάστες, μετά οι μετανάστες με ψυχολογικά προβλήματα, μετά οι καφέ μετανάστες μουσουλμάνοι που είναι και ομοφυλόφιλοι και κουτσοί. κτλ κτλ κτλ.
Οι γυναίκες πέρασαν ξαφνικά τελευταίες στη λίστα, κατ' ακρίβεια προτελευταίες.
Τελευταίοι σε αξία και προνόμια σε αυτή την νέα κοινωνία ήταν είναι και θα είναι πάντα οι "Λευκοί Ανδρες" 
Οι καφέ άνδρες ειναι πολύ ψιλά στη λίστα, σίγουρα πιο πάνω από γυναίκες, πιο πάνω από τα δικαιώματα του παιδιού. 
Μια Φεμινίστρια ακτιβίστρια κτλ στη Σουηδία παραδέχθηκε πρόσφατα ενοχή ότι μετά που σύναψε ερωτική σχέση με ένα αφγανό μετανάστη, άφησε το τύπο να παρενοχλεί την 12χρονη κορούλα της. Οχι μόνο αρνήθηκε να καλέσει την αστυνομία, ούτε καν έδιωξε τον υπάνθρωπο πίθηκο από το σπίτι της, ούτε καν διέκοψε τη σχέση, έκανε μάλιστα παρατήρηση στη κόρη της λέγοντας της πως "ο Χασαν* έχει διαφορετική κουλτούρα" και "πρέπει να τον σεβαστούμε".  Προσέξτε δεν μιλάμε για απλά μια γυναίκα, αλλά μια γυναίκα που ήταν μέρος του κινήματος #metoo που υποτίθεται μιλούσε για θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης από άνδρες. Πως είναι δυνατόν να μην ενοχληθεί όταν ένας άνδρας παρενοχλεί την ίδια της την κόρη; Προφανώς όταν στη σέχτα υποκατάστατο θρησκείας που ανήκεις υπάρχει ιεραρχία θύματος!
Ευτυχώς το κοριτσάκι επικοινώνησε με το βιολογικό του πατέρα ο οποίος κάλεσε την αστυνομία.Δεν σας φαίνεται παράξενο, να συζητούμε αυτά τα αυτονόητα πράγματα, καθώς ζούμε σε ένα κόσμο που κυβερνάται από αφανείς ολιγάρχες εξωφρενικής πλουτοκρατίας και οι προλετάριοι μέσα από τον καθημερινό προγραμματισμό πολεμούν για ψεύτικα ζητήματα καταπίεσης όπου ο καταπιεστής είναι πάντα εντελώς τυχαία ο εαυτός τους, ο αλληγορικός τους πατέρας, η οικογένεια τους, η Ιστορία τους; Στόχος είναι η ανατροπή όλων των θεσμών και οι αριστοτελικές αξίες που έδωσαν τη δυνατότητα να αφήσουμε τη ζωώδη φύση και να  φτάσουμε ως εδώ που φτάσαμε. Είναι λες και κάποιοι θέλουν να στερήσουν από τις μελλοντικές γενεές να είναι οτιδήποτε άλλο απο σκλάβοι σε κάποιους νέους Φαραώ. 
Κατάφεραν να παρασύρουν τους ανθρώπους σε ένα πόλεμο ενάντια σε όλα όσα θα έπρεπε να θεωρούμε ιερά, όμορφα και άξια να τα διατηρήσουμε, σε ένα πόλεμο ενάντια στους εαυτούς μας. 
Προφανώς και ο στόχος αυτής της αυτοκαταστροφικής ιδεολογίας είναι κάτι βαθύτερο.  Είναι, ήταν, η κοινωνία που μεγαλώσαμε, ο πολιτισμός μας, η φυσική πραγματικότητα, η δυνατότητα μας να επιζήσουμε ως ο εαυτός μας. Επειδή η αξιοκρατία, η ελευθερία του λόγου η γνώση σε συνδυασμό με την δημοκρατία αλλά και την γονιδιακή ικανότητα υψηλής συνολικής νοημοσύνης πληθυσμιακών ομάδων και η κοινή ταυτότητα, είναι αυτά που μπορούν να δώσουν ακόμη τη δυνατότητα αλλαγής και απαλλαγής αυτών που έχουν το πάνω χέρι. Είναι λες και στόχος τους είναι η βιολογική και νοητική καταστροφή μας για να προκύψει μια "νέα κοινωνία" μια κοινωνία με ανθρώπιδια αντί ανθρώπους. Ανίκανους να σκεφτούν, ανίκανους να δουν ποιοι τους εξουσιάζουν. Σκοπός αυτού του πολέμου είναι η επιστροφή της ανθρωπότητας σε ένα πρωτόγονο στάδιο.  Αν χάσουμε αυτή την μάχη επαναφοράς του δυτικού πολιτισμού και των αξιών του η ανθρωπότητα θα βυθιστεί σε ένα αιώνιο σκοτάδι. Αν αυτοί που βρίσκονται πίσω από όλα αυτά κερδίσουν. 


Αν έχεις τις ελάχιστες ηθικές αξίες, αν πιστεύεις στην πραγματική ελευθερία, αν πιστεύεις στην πραγματική δικαιοσύνη, αν θεωρείς ότι ο άνθρωπος πρέπει να έχει ως στόχο τα άστρα και όχι τη λάσπη,

Τότε τίποτα πιο επαναστατικό και θαρραλέο δεν υπάρχει σήμερα από το να περάσεις από την ανώτερη πανεπιστημιακή μόρφωση την οποία ελέγχουν και να μπορέσεις μετά να απορρίψεις το μοντερνισμό και το φασισμό αυτής της εμετικής δήθεν προοδευτικής κατάστασης.

Είναι ίσως το μεγαλύτερο κριτήριο ποιότητας του ελεύθερου ανθρώπου.


Επανάσταση σήμερα, είναι η επιστροφή στις αξίες του υψηλού και όχι του σαρκικού, επιστροφή στη φύση μας ως άνθρωποι και όχι ως ζώα.*ποιητική αδεία

2 comments:

Hlithio Agrino said...

Συμφωνώ 100% με την αντίθεση σε οικολογίες τύπου "Ted Turner" που θέλουν τη Φύση σε μια γυάλα, τον Άνθρωπο σε άλλη γυάλα "and never the twain shall meet".
Είναι -κατ εμέ -ένα τέχνασμα για να γίνουν οι Αγορές τους η μόνη μας επιλογή για τα Θεμελιώδη για τη Ζωή.


Υποψιάζομαι όμως πως δεν καταλαβαίνεις τη σημασία των "αντιπαραθέσεων" τύπου "καπνιστές vs. μη καπνιστές" "κρεατοφάγοι vs. vegans", "Γριστιανοί vs. Μουσουλμάνοι", "συντηρητικοί vs. προοδευτικοί", "σεξιστές vs. metoo"... κ.λπ.

Τούτες ούλλες οι ειδήσεις που αλιεύεις ποτζεί τζιαι ποδά... εν τζιαμέ άκριβώς για να "τσιγκλουν" τον καθένα μας ανάλογα με το που τάσσεται στο κάθε θέμα.
Είσαι σίγουρος πως άμα ψάξεις... δεν θα βρεις ανάλογες ειδήσεις που πλασάρονται για να πετύχουν την ίδια αντίδραση από όποιον π.χ. βρίσκεται "απέναντί" σου στο Α ή Β θέμα;

Έτσι ακριβώς εκαταφέραν να εκλέξουν τον Τράμπα... με ειδήσεις που "εδικαιώναν" την οργή του κάθε "white trash" ή "white supremacy" Αμερικανού αλλά τζιαι όσων "αντιεξουσιαστών" ενστερνιστήκαν αμάσητα τες παλιές ακροδεξιές παράνοιες για τα Η.Ε. που "θα μας σκλαβώσουν με ένα One World government".
[ Δες ποιος εν ο https://en.wikipedia.org/wiki/Roger_Stone που σχετίζεται με την καμπάνια του Τραμπα ... μελέτα λλίο την ιστορία των Robert DePugh αλλά τζιαι του πιο σύγχρονου G. Edward Griffin ]

Τζιαι για όσο εμείς εγκλωβιζόμαστε σε τέτοιες "αντιπαραθέσεις"... η δουλειά τους θα γίνεται μια χαρά... Μόνη μας επιλογή... θα είναι η Αγορά τους, τούτον εν το πραγματικό ζητούμενο.

kyriakos said...

Αυτό γράφω στη τελευταία παράγραφο.

Ο κόσμος σήμερα σου δίνει μια εντύπωση - διαμάχης ότι κάποιοι βάζουν τους ανθρώπους να μαλώνουν όπως λες,

σωστό.

όμως παράλληλα όλοι συμφωνείτε, στο πιο ξεκάθαρο μελλοντικό ζήτημα που θα φέρει την ολοκληρωτική σύγκρουση : τις μαζικές μετακινήσεις πληθυσμών στις χώρες της Δύσης. δαμέ είναι το κλειδί - αν έφκενε η χίλαρι που λες, απλά οι μαζικές μετακινήσεις θα συνεχίζονταν

Αν σήμερα καταφέραν όπως λες να σε κάνουν να μαλλώνεις με τους vegan φαντάσου αύριο στην "πολιπολιτισμιακή" ουτοπία που νυχθημερόν ούλλοι μας δουλεύφκαμε σαν τους αποβλακομένους για να γίνει πραγματικότητα.

φαντάσου τι πάρτι διαίρει και βασίλευε θα κάνουν με ένα εκρηκτικό υλικό της διαφορετικής ράτσας και της διαφορετικής θρησκείας