Wednesday, January 3, 2018

Ιράν ως νέα Συρία, νέα Λιβύη


Όταν η παγκόσμια χορωδία μέσων μαζικής προπαγάνδας παίζει ομόφωνα την ίδια μελωδία, τότε για κάποιον κτυπάει η καμπάνα. Μετά το χάος που προκάλεσαν οι εχθροί της ανθρωπότητας σε Ιράκ, Αφγανιστάν, Συρία και Λιβύη - "ο άξονας του καλού" εστιάζει στους καταπιεσμένους οπαδούς του δυτικού πολιτισμού στο Ιράν.Το πρόβλημα  είναι πως αυτή τη φορά δεν θα είναι σαν το Ιρακ δεν θα είναι σαν το Αφγανιστάν η τη Συρία.. Η Αμερική δεν μπορεί να νικήσει αυτό τον πόλεμο. Φυσικά σκοπός δεν είναι η νίκη αλλά η καταστροφή των εχθρών του εκλεκτού λαού και το λογαριασμό θα τον πληρώσει η δύση, το ηθικό και οικονομικό πλήγμα θα το δεχθεί ο λαός της. 


Στο κείμενο Λευκές Τετάρτες είχα αναφερθεί σε αυτό το κίνημα που πραγματικά υπάρχει στο Ιραν εδώ και καιρό.  Το Ιραν είναι επι της ουσίας μια διχασμένη χώρα, ένας δυτικός πληθυσμός - σκλαβωμένος από την χαμηλής νοημοσύνης θρησκευτικά φανατισμένη πλειοψηφία - που κατέλαβε την εξουσία με δημοκρατικές διαδικασίες - παίζοντας απλά το παιχνίδι της δημογραφίας.. Το ίδιο παιχνίδι που παίζεται και αυτή τη στιγμή σε ολόκληρο το Δυτικό κόσμο. Το ερώτημα δεν είναι γιατί στο Ιραν, αλλά γιατί μόνο στο Ιραν. Ολοι αυτοί που φωνάζουν σήμερα για παρέμβαση να "βοηθήσουν τους καταπιεσμένους αυτής της χώρας", είναι οι ίδιοι που στην Ευρώπη προωθούν τον Ισλαμοφασιμό με την πρόφαση της ανοχής... θα ήταν πιο πιστικοί αν είχαν έστω κάποια συνέπεια στις ηθικές τους αξίες.. 
Οταν πρόκειται για κουρούκλες στη Δύση, τότε η κουρούκλα είναι σύμβολο φεμινισμού!
Τα πάντα - για να βολέψουμε την ουτοπία μας...Πως βοηθούμε αυτούς τους ανθρώπους; Αυτό είναι το Ερώτημα;

Η δύση φαίνεται να έχει ξεμείνει από απαντήσεις αυτοδημιουργώντας ένα ανύπαρκτο δίλημμα:

α) Ρίχνοντας βόμβες στις χώρες τους; ή
β) Ρίχνοντας Δημογραφικές βόμβες στις δικές μας;

ή και τα δύο!

Οι οπαδοί της πολυπολιτισμικότητας στις χώρες μας, είναι οπαδοί των "δυτικών αξιών" στις χώρες τους..

Τα αποτελέσματα;

Η Αγγλία κατέβασε φέτος τις ειδικές δυνάμεις - για να προστατεύσει τα Χριστούγεννα
H Γαλλία 100 χιλιάδες αστυνομικούς.
Η Γερμανία έκανε μέχρι και ειδικές ζώνες "γυναικονίτες"  - για να μην επαναληφθεί το περσινό όπου 2000+ γυναίκες δέχθηκαν επίθεση από αφρικανούς και άραβες "μετανάστες".

Δεν χρειάζεται καν να πουμε κομπάζοντας από ανωτερότητα για τα "αντίποινα" - ακραίων νεο-ναζιστών που μοιραία πάντα έρχονται όπου οι πολιτικοί αποφάσισαν να ρίξουν χωρίς κριτήρια τον τρίτο κόσμο στις χώρες τους (μετά που κατέστρεψαν τις περισσότερες από αυτές). Η στάση της σημερινής ελίτ ειναι σαν να πηδάς από ένα κτήριο και να σου φταίει η βαρύτητα.

Η διεθνιστική αριστερά και ο διεθνιστικός καπιταλισμός - μετατρέπουν λαούς που υποτίθεται υπηρετούν σε μειοψηφίες μέσα στις πατρίδες τους και μετά ζητάνε και τα ρέστα που κάποιοι αντιδρούν "ξενοφοβικά".Πως βοηθούμε πραγματικά τον τρίτο κόσμο - είναι το ερώτημα που με βασάνιζε - και θα έπρεπε να βασανίζει κάθε άτομο με αριστερές και μη καταβολές. (αλλά αυτό είναι θέμα για άλλο κείμενο) ..υπομονή.Απο τους δεξιο-αριστερούς ΜΜΕδες της Αμερικής δεν περίμενε κάποιος κάτι καλύτερο - ιαχές πολέμου με πρωτοστάτη τον Trump που ξέχασε το σύνθημα του "πρώτα η Αμερική" και ρίχνει συνεχώς λάδι στη φωτιά - ελπίζουμε να μπλοφάρει.

Το πρώτο ψεγάδι στην αφήγηση είναι καταρχάς η επιλεκτικότητα στη στοχοποιήση των "κακών" και τα δύο μέτρα και δύο σταθμά, για παράδειγμα ο βασιλιάς του ισλαμισμόφασισμού είναι οι φίλοι και σύμμαχοι μας Σαλαφιστες Σαουδάραβες. Δεν υπήρξαν ποτέ δημοκρατικές εκλογές και την ίδια στιγμή γενοκτονουν την Υεμένη. Που είναι τα tweets του Trump για τις παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Υεμένη;  Η λίστα με τις χώρες που δεν υπάρχει δημοκρατία είναι τεράστια, στην Αφρική υπάρχουν 21 δικτατορίες. Ακόμη και σε λεγόμενες δημοκρατίες όπως η Ν. Αφρική υπάρχει σε εξέλιξη προσπάθεια γενοκτονίας μειονοτήτων - όπως αυτή που έγινε στη Ζιμπάμπουε.

..Οι δε χώρες  που "διασώθηκαν" από τις επεμβάσεις "δημοκρατίας" του ΝΑΤΟ μαστιζονται καθημερινά με τρομοκρατικά χτυπήματα και αιματοκύλισμα. 

Ακόμη και στην ευρώπη δεν υπάρχει πλέον ελευθερία, κριτικάρουμε το Ιραν που μπλοκάρει τα κοινωνικά δίχτυα της Δύσης, την ίδια ώρα που ανθρώποι στη δύση πάνε φυλακή ή δέχονται επίσκεψη από την αστυνομία επειδή έκαναν post τα καρτουν του μοχάμεντ που πρόσβαλαν τους Ισλαμοφασίστες που μπαστακόθηκαν στο σπίτι μας. Μόνο στο Λονδίνο πάνω από 2500 άτομα συνεληφθησαν για κάτι που έγραψαν στο facebook .

Ζούμε σε μια κοινωνία όπου αν ένας Ομοφυλόφιλος μιλήσει μιλήσει κατά αυτών που δολοφονούν και πετάνε ομοφυλόφιλους από τα κτήρια... αύτο το άτομο θα κατηγορηθεί για "Ισλαμοφοβία".


Αν μια γυναίκα φεμινίστρια πει πως δεν θέλει να ζει σε μια κοινωνία όπου θα περιτριγυρίζεται από γυναίκες καλυμένες με μαύρες σακούλες πολυέστερ, τότε αυτό είναι ξενοφοβικό!

Κούφιες λέξεις ή έχεις κάποιες αξίες και ιδανικά ή δεν έχεις τίποτα..

Οταν βάζεις την ιεραρχία του θύματος και την ουτοπία πάνω από την ελευθερία του λόγου και την ίδια σου την πατρίδα, αυτά τα παράδοξα έχεις..

Είναι αυτά τα δύο μέτρα και δύο σταθμά ή καλύτερα η υποκρισία και η απώλεια ηθικών αρχών που ξενίζει.. 

Στη δύση - μέσα από την αφήγηση των ΜΜΕ το Ιράν θεωρείται ως ο μεγαλύτερος εχθρός μας. Γιατί δεν μπορούμε να είμαστε φίλοι με το Ιραν; Μια χώρα από τους μεγαλύτερους παραγωγούς πετρελαίου; Είναι προς το συμφέρον μιας οικονομικά ρημαγμένης Ευρώπης - στα πρόθυρα της χρεοκοπίας  η κόντρα με το Ιραν; Γιατί μέσα από όλο αυτό το χάος που υπάρχει στο πλανήτη εστιάζουμε στο Ιραν; Την ίδια ώρα που η Αμερική ακόμη μετράει τις πληγές τις από τους αχρείαστους πολέμους της τελευταίας 20ετίας, έχει 40 χιλιάδες άστεγους βετεράνους και αδυνατεί να χρηματοδοτήσει ένα τοίχος με το Μεξικό. Οι χώρες που και καλά πήγε να "βοηθήσει" η Δύση "μεταλαμπαδίζοντας την Δημοκρατία" είναι σήμερα βυθισμένες στο χάος αντί δημοκρατίας - έχασαν κάθε μορφής συνοχής κοινωνίας και πολιτισμού - είδαν τα μάτια μας φρικαλεότητες που δοκιμάσαν τα όρια της ανθρώπινης σκέψης . Ούτε καν η αφήγηση ότι έγιναν οι πόλεμοι για τα πετρέλαια δεν στάθηκε σωστή - ούτε πυρηνικά βρέθηκαν - ούτε πετρέλαια "άρπαξε" η Δυση- Τα πήρε ο ISIS. Εμείς λάβαμε απλά αμοιβαία καταστροφή  - αχρείαστοι πολέμοι χωρίς κανένα όφελος που έριξαν το ηθικό μας και προκαλούν αυτομίσος στη θύμηση τους. Ο Δυτικός άνθρωπος εκ φύσεως θέλει μονάχα να νιώθει υπερηφάνεια προς την εξαιρετικότητα των επιτευγμάτων του - όχι ντροπή για τις πράξεις των πολιτικών του.

Κερδίσαμε ένα κομμάτι αυτής του της αξιοπρέπειας - όντας ο πρώτος πληθυσμός που βγήκε στους δρόμους να διαμαρτυρηθεί για αυτούς τους πολέμους - πριν καν έστω και μια μουσουλμανική χώρα - αντιδράσει - πριν καν ξεκινήσει καλά καλά ο βομβαρδισμός του Αφγανιστάν εκατοντάδες χιλιάδες άτομα στην Αμερική και την Ευρώπη διαδήλωσαν στους δρόμους, μάταια, δώσαμε και θα δώσουμε δισεκατομμύρια σε ανθρωπιστική βοήθεια - ανοίξαμε μέχρι και τα σύνορα μας στη προσπάθεια να απαλύνουμε το χάος που προκάλεσαν οι βόμβες αυτών που πραγματικά κυβερνούν τον πλανήτη.


Υπάρχει μια χώρα που ωφελήθηκε, φυσικά, μεσα από όλη αυτή την κατάσταση μια χώρα που δεν δέχθηκε ούτε και ένα μετανάστη - χωρίς να ρίξει μισό στρατιώτη σε αυτούς τους πολέμους καθότι οι χώρες που εστιάζουμε τον "πόλεμο της δημοκρατίας" είναι πάντα (εντελώς τυχαία) περιοχές που ήταν στο χάρτη του "μεγάλου Ισραήλ" του  Θιοδορ Χερτζελ και φυσικοί εχθροί της γειτονικής χώρας. 

Το Ισραήλ, ξέρει πολύ καλά να παίζει το παιχνίδι της σκακιέρας της Διεθνούς διπλωματίας, λαμβάνει 10 εκατομμύρια δολάρια την ημέρα ως στήριξη - 3.8 δισεκατομμύρια κάθε χρόνο και φέτος εξασφάλισε και ένα έξτρα κονδύλι 705 εκατομμυρίων για πυραυλικά συστήματα.

(Εσύ Κύπριε που θες απλά δάνειο θα πάρεις κούρεμα και οι τράπεζες σου θα μπουν στο λόμπι)

Ενώ το Ιράν έχει διεθνές εμπάργκο αποκλεισμού εδώ και χρόνια - που δημιουργεί και τις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες και το κίνημα ενάντια στο καθεστώς του Χομεϊνί αλλά και τριτοκοσμικής οικονομικής μετανάστευσης στη Δύση υπό τη πρόφαση της διαφυγής από τη θρησκευτική δικτατορία. Υπάρχει καταπίεση στο Ιράν; Ασφαλέστατα, είναι μια εμετικη θεοκρατική δικτατορία. Όμως απλά απαντήστε μου ειλικρινά, πως είναι δυνατόν στη δύση να έχουμε "πρόσφυγες" που ταχατες διέφυγαν τον ισλαμοφασισμο να μαζεύονται κατά χιλιάδες στους δρόμους της Αθήνας και της Ευρώπης και να αυτόακρωτηριαζονται για το Ασουρα και πως είναι δυνατόν να μένουν πίσω προοδευτικοί και καταπιεσμένοι σε αυτές τις χώρες; Τι κάνουμε λάθος;


Για να κατανοήσει κάποιος γιατί υπάρχουν αυτά τα περίεργα παράδοξα δηλαδή ολάκερη Αμερική να μην μπορεί να χρηματοδοτήσει ένα τοίχος προστασίας με το Μεξικό και να σταματήσει την τριτοκοσμιοποιήση από δημογραφική αλλαγή την πτώση του γενικού δείχτη νοημοσύνης της χώρας και την δημοσιονομική καταστροφή που έρχεται όταν μια περιοχή γίνεται μειοψηφικά "λευκή" (στατιστικά επαληθευμενο φαινόμενο με ακρίβεια 100%)  -  την ίδια ώρα που το Ισραηλ με λεφτά της Αμερικής έχει ήδη κτίσει τοίχος προστασίας γύρω από τα σύνορα του και ξαποστέλνει τους καημένους Αφρικανούς που είχαν την ατυχία να βρεθούν στο Ισραηλ στη Σουηδία.  Για να κατανοήσουμε αυτή την παράδοξη ιστορία πρέπει να κατανοήσουμε πόσο παντοδύναμο είναι το Εβραικό λόμπι στην Αμερική - με αριθμούς και όχι με αερολογίες.

Ο διεθνιστικός Εβραικός πληθυσμός της Αμερικής αριθμεί περίπου έντεκα με δώδεκα εκατομμύρια και είναι μονάχα το 2% του αμερικανικού πληθυσμού. Παρόλο που είναι ένα τραγικα μικρό ποσοστό ισοδύναμο περίπου με τους Έλληνες της Αμερικής - σε αντίθεση με τους Έλληνες το 40% των Διεθνιστων Εβραίων ανήκει στο λεγόμενο 1% της Αμερικής,  είναι δηλαδή δισεκατομμυριούχοι. Το υπόλοιπο 60% δεν τα πάει και άσχημα  έχει θέσεις σε ακαδημαϊκα ιδρύματα και φυσικά στο Χόλιγουντ και στα μέσα μαζικής ενημέρωσης που ανήκουν εξολοκλήρου σε Εβραικά χέρια και αν αποφασίσουν ότι ο εχθρός του Ισραηλ έχει πυρηνικά όπλα τότε - τέλος - έχεις πυρηνικά όπλα και η χώρα σου θα γίνει χωματερή. 
Στην Αμερική όπως και σε όλες τις λεγόμενες δημοκρατίες του δυτικού κόσμου ναι μεν ψηφίζει ο λαός αλλά αποφασίζει το χρήμα και κατευθύνουν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης
Η Αμερική είναι μια χώρα όπου κυβερνάει το 1% δωρίζοντας το 50% και 25% του συνολικού μπάτζετ των πολιτικών κομμάτων αντιστοίχως  ..ανεξαρτήτως τι ψηφίζει ο λαός αν το 1% σου πει πέσε από το γκρεμό - οι ηγέτες τύπου Αβραμόπουλου που ζουν σε περίκλειστα γκέτο και έχουν για θεό μόνο το χρήμα δεν θα σε σώσουν.

Πιο κάτω έχουμε ένα παράδειγμα του πως μεθοδευμένα εξωθείται η Δύση και τα λευκά της κρέατα (στρατιώτες) να πάνε να πολεμήσουν σε ένα τρίτο παγκόσμιο για την "ελευθερία":

"Πριν 73 χρόνια", λέει η τύπησα "κρύωνα στο Αουτζβιτς και ο κόσμος δεν έκανε τπτ!"
αλήθεια, πως σώθηκες αφού κανένας δεν έκανε τίποτα; 100ντάδες εκατομμύρια ανθρώπων πέθαναν στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο για το τίποτα;


Σαν αυτά χιλιάδες..

Είμαι μεγάλος θαυμαστής των Εβραίων, είναι μια πληθυσμιακή ομάδα με εθνική ταυτότητα και χρησιμοποιούν κάθε αναπνοή τους για να μεθοδεύσουν τα συμφέροντα της χώρας τους
Στη δική τους χώρα εφαρμόζουν εθνισμό και στις χώρες τις Δυσης προωθούν τον διεθνισμό μέσα από ανελέητη προπαγάνδα και οικονομική ενίσχυση (Βλέπε αρχικαπιταλιστή Σορος που χρηματοδοτούσε τόσα χρόνια το Antifa που είναι οι προστάτες των μεταναστών στην Ευρώπη)..

Αν νομίζετε πως ένας τόσο περήφανος λαός, πανίσχυρος, με τον υψηλότερο δείχτη νοημοσύνης από όλες τις πληθυσμιακές ομάδες θα ξεχάσει τόσο εύκολα 6 εκατομμύρια αθώες ψυχές του ολοκαυτώματος και 2000 χρόνια πογκρόμ και εκατοντάδες εξορίες από όλες τις χώρες τις Δύσης, τότε λανθάνεστε..

Καλό θα ήταν να υπολόγιζαν καλύτερα τα κουκιά τους  οι Ηγέτες Ελλάδας και Κύπρου όταν τάχθηκαν μαζί με την Τουρκία και ψήφισαν κατά του Ισραηλ..

Αν κάποιος διαβάσει επιφανειακά αυτό το κείμενο ίσως θεωρήσει ότι είμαι κατά του Ισραηλ ή των Εβραίων. Ακριβώς το αντίθετο, τους θαυμάζω. Ο μουσουλμανικός κόσμος δεν είναι τόσο μαύρο άσπρο ότι είναι το θύμα του Ισραηλ, πάρτε το παράδειγμα του Πακισταν που ήταν κάποτε μέρος της Ινδίας. Ιδρυθηκε το 1947 την ίδια περίοδο με το Ισραηλ, υπάρχει σήμερα κάποιος απο το μουσουλμανικό κόσμο που να μην το αναγνωρίζει ή να θέλει να δοθεί πίσω στους Ινδούς;  Στην περίπτωση του Ισραηλ όμως η πλειοψηφία του μουσουλμανικού κόσμου θέλει να σβήσει το Ισραηλ από το χάρτη - Κάθε λαός έχει το δικαίωμα να έχει μια γη που να την λέει σπίτι του, συμπεριλαμβανομένων και των Δυτικών χωρών, που σε λίγες γενεές θα ζει υπό το καθεστώς δημοκρατικής ομηρίας "μειονοτήτων".

Που να ήξεραν όλοι αυτοί ότι μόλις η Δύση μετατραπεί σε μια απέραντη Αφρική/Μεξικό/Πακιστάν και καταρρεύσει οικονομικά, τότε δεν θα έχει κανένα χαλινάρι ο εχθρός τους..No comments: