Friday, December 15, 2017

Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΟΣ

Οταν οι μπολσεβίκοι έπαιρναν την εξουσία τους πρώτους που δολοφονούσαν ήταν τους άλλους αριστερούς. Απλούστατα οι πραγματικοί ιδεολόγοι γίνονταν οι χειρότεροι εχθροί τους - όταν η ουτοπία δεν ταίριαζε με την φαντασίωση.
Το νέο θύμα της κακής σκέψης είναι ο Τάκης Θεοδωρόπουλος. Η σημερινή δυτική κοινωνία μοιάζει σαν ένα τεράστιο ακέλ ή κκε, η παραμικρή διαφοροποίηση από την "σωστή γραμμή" του κόμματος και σε ξεκάνουν.

Οπως όλοι οι αριστεροί - γνώρισα την θεωρία έφηβος μέσα από τον ιδεαλιστικό της χαρακτήρα υπάρχει όμως ένας δυϊσμός στην φύση αυτού του τέρατος, η σκοτεινή του όψη - την οποία για να την δεις πρέπει να έχεις πρόσβαση στην πληροφορία.
Για παράδειγμα, μεγαλώσαμε μαθαίνοντας ότι η αριστερά ήθελε το καλό του εργάτη - ο Μάρξ είχε μάλιστα γράψει εκτεταμένα στην αλληλογραφία του με τον Ενγκελς[1] για την ανάγκη περιορισμού μετακίνησης πληθυσμών, διότι αυτό δίνει στα "αφεντικά" φτηνό εργατικό δυναμικό και στο τέλος θα κάνει τους εργάτες να δουλεύουν για ένα κομμάτι ψωμί. Τι ήξερε όμως ο Μάρξ για την αριστερά - οι νεοαριστεροί ξέρουν καλύτερα! 
Η αριστερά σήμερα μεταλλάχθηκε υπερ των ανοιχτών συνόρων - υπέρ των απάντων εχτός του εργάτη. Υπάρχει εξήγηση για αυτό - απλά κρατήστε ότι ο Μαρξ ήταν εναντίων των ανοιχτών συνόρων - ψάξτε για την ορολογία "Μαρξ και Ιρλανδικό ζήτημα" για περαιτέρω. Το πως μετεξελίχθηκε η αριστερά σε διεθνιστική αριστερά μαζί της και η εθνικιστική δεξιά σε ταυτόσημα ζώα στο πιο σημαντικό ζήτημα που έχει να κάνει με την επιβίωση του δυτικού πολιτισμού θα σας το αναλύσω σε ένα άλλο κείμενο - υπομονή μέχρι τότε.


Ακόμη ένα παράδοξο - μεγαλώσαμε μαθαίνοντας ότι η δύση ήταν υπέρ των δικαιωμάτων των γυναικών και ενάντια στη θρησκεία. Σήμερα δουλεύουμε νυχθημερών γεμίζοντας την Ευρώπη με ανθρώπους φανατικούς στη θρησκεία που θεωρούν την γυναίκα ως λιγότερο από άνθρωπο - που την τυλίγουν σε μαύρο πολυέστερ - σε δύο γενεές  ίσως και λιγότερο η Ευρώπη θα είναι κατά πλειοψηφία μουσουλμανική - αφρικανική ήπειρος. [2]


Είναι ξεκάθαρο πως δεν θα είναι ο ίδιος πολιτισμός, ήδη δεν είμαστε αυτοί που ήμασταν. Ομως στα μάτια του τζιχαντιστή της πολυπολιτισμικότητας δεν τρέχει απολύτως τίποτα διότι όλες οι κουλτούρες είναι ίδιες, όλες οι πληθυσμιακές ομάδες είναι ίδιες όλες οι θρησκείες είναι ίδιες, και οι χώρες του τρίτου κόσμου είναι φτωχές λόγω του ιμπεριαλισμού και τέλος συζήτησης. Ο δυτικός άνθρωπος έχει την ευθύνη για όλα τα κακά του κόσμου. Είναι ο καταπιεστής - και ο τρίτος κόσμος ο καταπιεσμένος. Η λύση; Ισότητα μέσω ανοιχτών συνόρων.

Μόνο το γεγονός ότι θυσιάσαμε την ελευθερία του λόγου για να φιλοξενήσουμε αυτή την λεγόμενη πολυπολιτισμική φιλελευθερη ουτοπία - αυτό θα έπρεπε από μόνο του να σημάνει καμπανάκια - όμως οι οπαδοί της είναι πλέον υπέρμαχοι της λογοκρισίας για να την διατηρήσουν- είναι υπέρμαχοι να θεσπίζουν οργουελικούς νόμους που να καθορίζουν για το τι πρέπει να σκεφτόμαστε και τι είναι πολιτικά ορθό να λέμε και τι όχι.
Μπορεί να κομπάζουν κάποιοι πως έχουμε ελευθερία του λόγου με αστεράκια, όμως η τραγική αλήθεια είναι πως "Είτε έχεις ελευθερία του λόγου - είτε δεν έχεις". ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ ΣΤΑΔΙΟ.

Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΟΣ

Αυτό το κείμενο θα είναι μια προσπάθεια αποδόμησης της πολιτισμικότητας μέσα από απλή μικρή περιγραφή της πραγματικότητας, απλή περιγραφή γεγονότων - ειδήσεων.  Η προσπάθεια επιβολής της μέσω της σίγασης όσων διαφωνούν θα οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια σε τραγικότητα όμως απλά και μόνο η αναφορά - των αρνητικών συνεπειών - απλή περιγραφή της τραγικής πραγματικότητας του τι σημαίνει να συνυπάρχεις με τον τρίτο κόσμο στη δύση είναι αρκετή για να σε χαρακτηρίσει με όλα τα κοσμικά επίθετα που σε μειώνουν ως άνθρωπο και σου προσδίδουν αλλότρια κίνητρα. Η πραγματικότητα είναι πως τα κίνητρα μας είναι απλά η ειρήνη και η αποφυγή της αναπόφευκτης κατάληξης που είναι το αιματοκύλισμα. Είναι λες και είναι ο στόχος τους δηλαδή ο πόλεμος, είναι τόσο προφανές που πάει το πράγμα.

Η Σουηδία είναι μια χώρα που έχει πολύ αυστηρούς νόμους πολιτικής ορθότητας
μέχρι το 2040 οι Σουηδοί θα είναι μειονότητα στη χώρα τους.

Για εισαγωγή δες αυτή την εικόνα:

Ο κόσμος είναι τόσο φοβισμένος μη χαρακτηριστεί ρατσιστής που γράφει ο αρθρογράφος - για τον 35+ Αφγανό με πάσα σοβαρότητα ότι είναι 15χρονος! μαζί με τους φίλους του![2]


Ο λόγος που οι "μετανάστες" δηλώνουν 15χρονα είναι προφανώς διότι έχουν οφέλη, Ο λόγος που οι Σουηδοί δεν δηλώνουν το προφανές είναι πως μη έχοντας πλέον την ελευθερία του λόγου, δεν λένε τίποτα για τα "παιδάκια" από φόβο μην πάνε φυλακή για "ρητορική μίσους"  και τους βάζουν κανονικά στα σχολεία τους, ενήλικες άντρες να ποζάρουν ως 12χρονα δίπλα στα κανονικά παιδάκια. Στην εικόνα βλέπουμε ένα "πρόσφυγα" να ποζάρει ως 12 χρονο και μάλιστα κέρδισε αγώνα δρόμου! Χρυσό μετάλλιο! 12 χρονος με καράφλα.
Ο πιο γρήγορος 14χρονος της Σουιδίας είναι επίσης μετανάστης[3] (δες  εικόνα)  και το να πεις ότι δεν είναι - σε κάνει ρατσιστή (χειρότερος και από υπάνθρωπος) και νομικά υπόλογο για φυλάκιση.

Ενα άλλο 15 χρονό παιδάκι από τη Σομαλία ο Youssaf Khaliif Nuur σκότωσε μια 22χρονη κοπέλα που δούλευε σε κέντρο περίθαλψης "ανήλικων προσφύγων"  [4]


Ο Γιουζάφ αποδείχθηκε μετά ότι ήταν ενήλικας - αλλά ποιος θα το περίμενε - μόνο ένας ρατσιστής!!Η πιο τραγική πτυχή είναι φυσικά ότι αυτοί οι ενήλικες πολλές φορές μπορεί και να συνάψουν σχέσης με παιδάκια - ακόμη και να τα βιάσουν, κανείς δεν μπορεί να πει απολύτως τίποτα.

Ο παροξισμός έχει φτάσει τέτοια σημεία που η αστυνομία σταμάτησε να κρατάει στατιστικά στοιχεία για τους βιασμούς για να μην "δώσει τροφή στους ρατσιστές"

Και όλα αυτά στην Ευρώπη του 2017 βυθιστηκαμε στο μεσαίωνα  για να κάνουμε την πολιτισμική ουτοπία να δουλέψει.

Αν μου έλεγε κάποιος πριν μερικά χρόνια ότι θα έφτανα στο σημείο να υπερασπίζομαι παπάδες, θα τον έβγαζα τρελό, πως είναι δυνατόν ένας άθεος αριστερός να κάνει κάτι τέτοιο. Δεν έχω αλλάξει κάτι από της ηθικές μου αξίες - τι συμβαίνει όμως όταν νιώθεις ένοχος και ανήθικος αν δεν μιλήσεις ξεκάθαρα για αυτό που βλέπεις; Για να υπερασπιστείς την ελευθερία του λόγου πρέπει να είσαι πρόθυμος να υπερασπιστείς και το δικαίωμα του εχθρού σου να μιλήσει. Αν δεν μπορεί να σου μιλήσει - ειδικά ο εχθρός σου - τι επιλογή του μενει;
Αν η ελευθερία του λόγου ήταν απλά για να λέμε - ω να τι ωραίο λουλούδι - τι καλά που είναι όλα - τότε δεν θα κάναμε ποτέ νόμους για να την υπερασπιστούμε.Οι περισσότεροι - ειδικά αυτοί που δεν προέρχονται από τον χώρο της αριστεράς δεν έχουν ούτε τα γνωστικά εχέγγυα για να συναρμολογήσουν τα κομμάτια του περίπλοκου παζλ που βλέπουμε σήμερα. ο κόσμος έχει γεμίσει καταπιεσμένους - και για να υπάρχουν καταπιεσμένοι πάει να πει κάποιος τους καταπιέζει - μάντεψε ποιος είναι αυτός; μάντεψε ποια είναι η λύση..

Βρισκόμαστε εδώ και καιρό κάτω από μια νέα παράξενη εκφυλισμένη κομουνιστική επανάσταση και φτάσαμε στο στάδιο όπου οι νεομποσλεβίκοι λογοκρίνουν τους αντιφρονούντες - αυτή είναι η πραγματικότητα.

Η ανέφικτη ισότητα που προσπαθεί να επιβληθεί στους πάντες και τα πάντα δεν είναι τώρα πια μόνο στο οικονομικό κομμάτι, είναι σε κάθε πτυχή της ζωής -

όλοι και όλα με το ζόρι ίσα και όμοια.


Στο βωμό της νέας ουτοπίας ο Δυτικός πολιτισμός:Ενας πατέρας υψώνει στους ώμους του το παιδάκι του για να δει το Χριστουγενιάτικο δέντρο που κρύβεται πίσω από την αντιτρομοκρατική αστυνομία που προσπαθεί με νυχια και με δόντια να υπερασπιστεί την "πολυπολιτισμικότητα"   


..αυτό δεν είμαστε εμείς - δεν είναι ο δυτικός άνθρωπος αυτο το πράγμα..

Το κείμενο αυτό δεν θέλει να μειώσει ούτε να στοχοποιήσει κανένα θέλει απλά να δηλώσει το αυτονόητο πως - η πολυπολιτισμικότητα μοιραία θα οδηγήσει σε αιματοκύλισμα. Κάθε της πτυχή είναι ενάντια στη λογική και την ανθρώπινη φύση. Η μόνη ελπίδα για διαφυγή είναι ο διαχωρισμός των πολιτισμών στα γεωγραφικά τους όρια - και το δικαίωμα ύπαρξης για όλους τους ανθρώπους ως ο εαυτός τους.


..υπομονή - θα πάρουμε σειρά όλες τις φοβίες και θα φτάσουμε στην αλήθεια.5 comments:

Aceras Anthropophorum said...

Το κείμενον σου βρωμεί χτιτζ̆ιόν ακροδεξιά αμαλγάματα. Ξεκινάς που τους μπολσεβίκους, να πάεις εις στους τζ ̆ιχατιστές τζ̆αι να εξισώσεις ούλλους τους μή χριστιανούς τζ̆αι ολίγον τί μαυρόψηδες μετανάστες με τους ισλαμοφασίστες (οι οποίοι είναι οι παραπάνω προϊόντα τζ̆αι παράγωγα της αποικιοκρατίας των Γάλλων τζ̌αι του ξηλώματος 3 αραβικών κρατών που τυχαίνει να είναι τζ̆αι πετρελαιοπαραγωγά), με γαλλικούς τζ̆αι αμερικάνικους βομβαρδισμούς. Αφήννω το που πιαννεις φωτογραφίες με μαυριδερές γαουρόφατσες δίπλα που ξανθά "αγγελάκια" για να μας πείς πόσον κινδυνεύκουν οι Σουηδοί, τζ̆αι τούτα ούλλα ένας τύπος που μιαν χώρα που οι μισοί της μορφωμένοι νέοι εφύαν να παν να δουλέψουν μες τους Αρίους που δεν ηβρίσκουν δουλειάν της αξίας τους στον τόπον τους. Ευτυχώς που οι αθρώποι στες χώρες που εμεταναστέψαμεν για να φύουμεν που την χώραν του βρωμορουσφεθκού τζ̆αι να δούμεν έναν αξιοπρεπές μεροκάματον χωρίς να γλύψουμεν κώλους δεν έχουν τα μυαλά που έκαμες εσύ διότι ήταν να δυστυχούμεν με την κατζ̆ίαν του κόσμου. 30 χρόνια μετανάστης δεν ήβρα άνθρωπον να μιλά όπως μιλάς εσύ, τζ̆αι ένας θεός ηξέρει πόσους συντηριτικούς ακροδεξιούς εσυνάντησα τζ̆αι εμίλησα αννοιχτά μαζίν τους σαν ίσος προς ίσος στην χώραν τους.

kyriakos said...

Ενα από τα talking points του Τραμπ είναι ότι η Αμερική πήγε για πόλεμο στο Ιρακ και δεν άγγιξε τα πετρέλαια, τα άφησε στους Ιρακινούς :

https://youtu.be/8Iog4KMza6I

Δεν θα μπω στη διαδικασία να υπερασπιστώ τον γενοκτώνο Σανταμ Χουσέιν που εξαφάνιζε πληθυσμούς από τον χάρτη , δολοφονούσε αντιφρονούντες και έστελνε στις οικογένειες τους τον λογαριασμό για τις σφαίρες που χρησιμοποίησε. Δλδ θα μπορούσε κάποιος τροτσκιστής στοιχειοθετήσει την εισβολή απλά για ανθρωπιστικούς λόγους.
Απλά θα σε ρωτήσω το εξής, ποιος ωφελήθηκε από την καταστροφή του Ιρακ ποιος ωφελήθηκε από την καταστροφή του Αβγανιστάν, ποιος ωφελήθηκε από την καταστροφή της λιβυης , Της Συρίας κτλ κτλ κτλ κτλ κλτ.

Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης 100% υπο δικό τους έλεγχο που πριν την εισβολή του Ιρακ έγραφαν όλα για όπλα μαζικής καταστροφής και έσερναν τον πόλεμο, μετά που έγινε η δουλειά τους έκαναν ότι κάνουν πάντα έριξαν το φταίξιμο στους Αμερικάνους. Οπως πάντα χρησιμοποιούν άλλους για να κάνουν τους πολέμους τους.

Αλλά μην προτρέχεις αυτά ειναι θέματα για άλλα κείμενα - αν θες να κάνεις προθέρμανση διάβασε το 200χρόνια μαζί του Σολτζιενίτσε και το Αρχιπέλαγος Γκουλαγκ.

Το επιχείρημα οι μισοί κύπριοι έφυγαν έξω για να βρουν δουλειά στους Αρίους γιαυτό πρέπει να αφήσουμε την Αφρική και το Πακιστάν να ρθει στην Κύπρο - στερείται λογικής

Καταρχάς η Κύπρος είναι στα όρια γονιδιακά να είναι τρίτος κόσμος. ο πληθυσμός είναι μισός μισός - έχουμε μόλις 15 μονάδες πάνω από τον τρίτο κόσμο ….Συγκρίνεις ένα μετανάστη μορφωμένο με δείχτη νοημοσύνης 110+ (απο τη στιγμή που ξόρτωσε να φκάλει ένα πανεπιστήμιο) - με ένα μετανάστη που ούτε να γράφει ούτε μόρφωση έχει - χωρίς πιθανότητες εργοδότησης πέραν χαμαλοδουλιές που είναι ήδη κορεσμένες - με δείχτη νοημοσύνης
80-70; όσο καλές προθέσεις και να έχεις - όσο και να προσπαθήσεις δεν μπορείς να κατανοήσεις πχ εφαρμοσμένα μαθηματικά αν δεν έχεις την ικανότητα να τα κατανοήσεις. τούτη είναι η σκληρή πραγματικότητα -

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΑΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΘΉΚΟΥΣ ΜΑΣ όχι τους μορφωμένους μας.

έπρεπε να είναι αυτονόητο πως θα σιηζεις πανια για το ότι έχεις ένα μαντράχαλο στην ίδια τάξη με το μωρό σου.

εθελοτυφλείς στην κυριολεξία αν δεν βλέπεις ότι υπάρχει πρόβλημα όταν 80+% όσων δηλώνουν ανήλικοι δεν είναι.

το point του κειμένου έπαιρνε εκ των ων ουκ ανευ ότι θα έβλεπες το λάθος στις φωτογραφίες,
το θέμα ήταν γιατί οι Σουιδοί ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ η θεματολογία μου είναι η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ


Οταν μιλάς για πληθυσμούς αναγκαστικά πρέπει να μιλήσεις με γενικότητες - ναι κάποιοι είναι καλοί ανθρώποι - κάποιοι είναι έξυπνοι κτλ κτλ, όμως ένας πληθυσμός έχει ποσοστά του πόσοι είναι έτσι και πόσοι είναι άλλως πως - γιαυτό και στη τελική υπάρχει πρόβλημα και κάνουν εγκλήματα δημιουργούν προβλήματα - και τι άλλο να κάνουν οι άνθρωποι με IQ 80;και επίπεδα τεστοστερόνης διπλάσια από τους Ευρωπαίους.
https://youtu.be/723GyslxGbY
πότε πήγαν κυπραίοι και έκανα επεισόδια επειδή τους έκοψαν 50 ευρώ από το επίδομα τους;

Η Σουηδία έγινεν η πρωτεύουσα των βιασμών
Η αγγλία η πρωτεύουσα των επιθέσεων με acid


άλλαξαν την ορολογία του τι εστί πρόσφυγας - και την έκαναν να είναι οικονομικός μετανάστης - δεν μπορείς να τους διαχωρίσεις.

Σε 1 χρόνια ήθραν στην Κύπρο 7,500 νόμιμοι τάχα πρόσφυγες κτλ κτλ
Πόσοι Κυπραίοι γεννήθηκαν; Αλλο ευρωπαϊκός πληθυσμός άλλο μουσουλμανικός και αφρικανικός πληθυσμός.

Εσύ δεν βλέπεις διαφορά μεταξύ πληθυσμών επειδή στερήσε πληροφορίας - ταξιδεύω τα τελευταία 4 χρόνια σε χώρες του τρίτου κόσμου

Αν πιάσεις μετανάστες από πχ Σουηδία θα γίνεις περισσότερο σαν την Σουηδία αν πιάσεις μετανάστες από την γερμανία θα γίνεις σαν την γερμανία αν πιάσεις από την Αφρική και το Πακιστάν θα γίνεις λιγότερο αυτό που ήσουν και περισσότερο σαν αυτούς.

Αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα -

ρατσισμός είναι να θες να επιβληθείς σε αυτούς τους λαούς
το να μην θες να γίνεις μειοψηφία στη χώρα σου από ανθρώπους του τρίτου κόσμου δεν είναι ρατσισμός - είναι βασικό αίσθημα επιβίωσης

Δες αυτό το βίντεο και μετά έλα να μου απαντήσεις:

https://youtu.be/J04Ej1DYO4o

Aceras Anthropophorum said...

Εξεκίνησα να σου γράφω ορθολογιστικά αλλά έσβησα τα ούλλα. Μου είναι αδύνατον να πιστέψω πως μπορεί ένας άνθρωπος λαλεί αυτά τα πράματα που την μιαν μέραν στην άλλην. Δεν θα έπρεπεν να εκπλήττωμαι, διότι είδα τζ̆αι άλλους. Ότι τζ̆αι να σου γράψω δεν εξίζει τον κόπον. Καληνύχτα.

kyriakos said...

Το λάθος που κάμνεις είναι ότι θεωρείς ότι θέλουμε το κακό εκείνων των ανθρώπων - ότι θέλουμεν τους να είναι φτωσιοί ότι θέλουμε την αδικία ότι είμαστε ρατσιστές κτλ κτλ κτλ

τίποτε που τούτα δεν ισχύει - ούτε καν το "δεν τους θέλουμε δαμέ" δεν ισχύει - τουλάχιστο στη δική μου περίπτωση -

δεν έχω κανένα πρόβλημα με κανένα άνθρωπο τούτου του πλανήτη ούτε καν με την μετανάστευση

τούτα που γράφω δαμέ είναι - η πιο ηθική προσέγγιση που μπορεί να υπάρξει στο αποτυχημένο πείραμα της πολυπολιτισμικότητας - που αγνοεί εντελώς την επιβίωση του δυτικού πολιτισμό - ως προϋπόθεση ακριβώς αυτής της πολυπολιτισμικότητας.

Αυτό κριτικάρω - δεν μπορεί να υπάρχει δυτικός πολιτισμός χωρίς α) ελευθερία του λόγου και β)ανθρώπους με δυτική νοοτροπία και υψηλή νοημοσύνη στην γεωγραφική περιοχή της δύσης ως απόλυτη πλειοψηφία.
Ο κάθε πληθυσμός έχει το δικαίωμα πατρίδας - ο δυτικός άνθρωπος δεν έχει πλέον μια περιοχή που μπορεί να την λέει σπίτι αλλά στη θέση της ένα ξενοδοχίο που όποιος θέλει μπαίνει και βγαίνει.

- και αν αυτό ίσχυε και σε όλο τον πλανήτη και όχι μόνο στη Δύση να πεις απαξιηξιη όμως μονο οι χώρες της δύσης έγιναν ξενοδοχεία - η ινδία είναι εκεί γεμάτη ινδούς - το πακιστάν γεμάτο πακιστανούς η αφρική γεμάτη αφρικανούς - έχω συγγενείς στην Νοτιο Αφρική που ήρθαν πίσω Κύπρο - ρώτησες να δεις τι γίνεται μετά την πτώση του Απαρχαιντ; έψαξες να δεις τι συμβαίνει όταν ο Δυτικός ή ο Χριστιανός είναι μειοψηφία;

η πολυπολιτισμικότητας απλά κάνει τις χώρες τις δύσης να γίνουν μειοψηφικά δυτικές. (δες στατιστικές προβολές του πως θα είναι η ευρώπη η αμερική και ο καναδάς σε 40 -50 χρόνια

η Ιαπωνία έπιασε φέτος 3 μετανάστες όλους και όλους. Η σαουδική αραβία 0 το Ισραήλ 0

είναι απλά ένας μονόδρομος του τρίτου κόσμου προς την δύση.

- η ανευ κριτηρίων μετανάστευση θα δημιουργήσει μια αλυσιδωτή αντίδραση γενοκτονίας του δυτικού πολιτισμού - η "πολυπολιτισμικότητα" επιβάλλεται με δρακόντειους νόμους, 24/7 προπαγάνδα σε σχολεία, ΜΜΕ, ψεύτικα αποτελέσματα στο google KAI με στρατό στους δρόμους - ακριβώς επειδή είναι τόσο κόντρα στην ανθρώπινη φύση και όσο η δημογραφία αλλάζει τόσο πιο δύσκολο θα είναι να την κρατήσεις να επιπλέει.

σε κάποια στιγμή θα σπάσει η φούσκα,
ήδη παίρνουμε μικρά δείγματα του τι θα γίνει με εξεγέρσεις κτλ.

Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με κανένα για διάλογο, αυτά που γράφω είναι μετά από πολλή σκέψη και διάβασμα και ορθολογιστική κριτική σκέψη στατιστικές και αριθμούς, αν πιστεύεις πως μπορείς να μου αλλάξεις γνώμη ή αν θες να βάζεις τον αντίλογο σε αυτά που γράφω από κάτω για να διαβάζουν και την άλλη άποψη όσοι θέλουν- η γνώμη σου είναι πάντα ευπρόσδεκτη

Aceras Anthropophorum said...

Θα ήθελα πραμγατικά να συζητήσω μαζί σου, αλλά όχι δημόσια. Δεν θέλω για τόσον λεπτά ζήτήματα που αγγίζουν το κέντρον της ανθρωπιστικής αίσθησης του κόσμου (μου) να κάμω ψηφιακήν κοκορομαχίαν για να αποδείξω ότιδήποτε σε σέναν ή σε όποιον τυχόν να θκιαβάσει τούτα τα σχόλια. Το ότι το κύριον cognitive εργαλείον που χρησιμοποιείς για να δομήσεις την άποψην σου είναι η ομαδική ταξινόμηση των ανθρώπων αφαιρεί κάθε ελπίδαν επικοινωνίας. Είσαι αλλού, είμαι αλλού, τζ̆αι είσαι ήδη στην ίδιαν όχθην με τζ̆είνους που απεχθάνουμαι. Δεν μπορώ να συζητήσω δημόσια με κάποιον που απεχθάνουμαι. Χρειάζεται μια ελάχιστη συμπάθεια. aceras@bluewin.ch για τα υπόλοιπα αν θέλεις. Τωρά εν γιορτές τζ̆αι θα έχω χρόνον :)