Sunday, October 24, 2010

Νεφελίμ!!

Εκ των προτέρων θέλω να παρακαλέσω όσους ανήλικους διαβάζουν το blog να μην προχωρήσουν πιο κάτω.

Εδώ και καιρό ήθελα να γράψω κάτι για αυτό το θέμα, δεν ήξερα όμως πως μπορώ να παρουσιάσω ένα τέτοιο ζήτημα χωρίς να παραθέσω τις τραγικές ανατριχιαστικές εικόνες που το συνοδεύουν. Ομως όταν υπάρχει θέμα άγνοιας το οποίο εκμεταλλεύονται με τον πιο ανήθικο τρόπο διάφοροι καλοθελητές και μόνο μέσω προβολής της τραγικής αλήθειας μπορεί να σωθεί ότι σώζεται, ήρθε ο καιρός να ρυθμιστούν ορισμένα πράγματα.


Οσοι έχουν Nova ή Dreambox ή είναι κάτοικοι Ελλάδας, ίσως θα γνωρίζουν τον Δημοσθένη Λιακόπουλο.


Για όσους δεν ξέρουν
Είναι ένας γραφικός συμπαθέστατος τύπος που πουλάει βιβλία φαντασίας στα οποία κάνει αχταρμά της παναγιάς τα μάτια από θεωρίες κοίλης γης μέχρι και εξωγήινης προέλευσης της φυλής των Ελλήνων..

Δεν μπορώ να επεκταθώ εις βάθος στο θέμα όμως θα ήθελα απλά να αναφέρω 2 πραγματάκια..

μέσα σε όλα τα βίντεο που προβάλλει ως αποδείξεις συχνά πυκνά συμπεριλαμβάνει είκονες αρρώστων παιδιών που πάσχουν από Ακρανία και το σύνδρομο του Αρλεκίνου


Η Ακρανία είναι μια κατάσταση κατα την οποία το παιδί γεννιέται με γονιδιακή μετάλλαξη και το παιδί δεν αναπτύσσει το πάνω μέρος της κεφαλής. Και το σύνδρομο του αρλεκίνου είναι επίσης μια γονιδιακή μετάλλαξη κατα την οποία το δέρμα του παιδιού δεν έχει πόρους με αποτέλεσμα μια παράξενη δερματική κατάσταση που παραπέμπει σε λέπια ερπετού.
Κατά το παρελθόν όλα τα παιδιά που γεννιόνταν με αυτές τις παθήσεις  αφήνονταν να πεθάνουν αφού θεωρούνταν ως τερατογενέσεις. Τα Ανακεφαλικά παιδιά συγκεκριμένα είναι αμφίβολο αν θα μπορέσουν ποτέ να αναπτύξουν πραγματική νοημοσύνη.
Σήμερα όμως στον υπόλοιπο κόσμο η επιστήμη μελετάει αυτά τα παιδιά και αρκετοί γονείς επιλέγουν να τα μεγαλώσουν ανεξαρτήτως των δυσκολιών και του κοινωνικού κόστους. Φέρνεις στον κόσμο εξάλλου ένα παιδί για να είναι αυτό ευτυχισμένο όχι εσύ..


Εν πάση περιπτώσει βιντεάκια σαν αυτά τα πιο κάτω που να παρουσιάζουν αυτά τα παιδιά ως δαίμονες νεφελίμ ελοχίμ ή ξέρω γω τι που κάνουν θραύση ειδικά στην Ελλάδα λόγω αυτού του Λιακόπουλου τα θεωρώ τεράστια προσβολή πρώτα από όλα για εμάς τους ίδιους, οφείλουμε να μορφωθούμε και να περιορίσουμε τις ηλιθιότητες μας ως έθνος αν θέλουμε να δούμε μια άσπρη μέρα, 1 στα 800.000 παιδιά μπορεί να γεννηθεί με μία από αυτές τις δύο παθήσεις..


Η Χάντερ Στένιτζ είναι μία από τις 10 Αμερικανίδες που πάσχουν από το σύνδρομο του Αρλεκίνου


και η Νέλλι Σαχίν είναι η μεγαλύτερη εν ζωή ασθενής (26 ετών)
Είναι αναγκασμένες να καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες φαγητού για να αναπληρώνουν το χαμένο δέρμα και να ενυδατώνονται συνεχώς 7 με 8 φορές την ημέρα με ειδικές κρέμες.

Κατά τα άλλα προσπαθούν να ζήσουν μια κανονική ζωή σαν όλους εμάς..

Εδώ και λίγο καιρό έχω ανακαλύψει μια οικογένεια που προσφάτως έφερε στη ζωή ένα παιδί που πάσχει από Ανακεφαλίαση. Ανεβάζει καθημερινά βίντεο στο YouTube με την Βικτόρια..

Αυτό το βίντεο ανέβηκε πριν μερικές ώρες..Και αυτό πριν μερικές βδομάδες

3 comments:

Anonymous said...

Αν ο πολιτισμός μας ήταν πραγματικός πολιτισμός, θα απάλλασσε από την αρχή αυτές τις γεννήσεις από το μαρτύριο της υποχρεωτικής αλλά επώδυνης επιβίωσης.
Θα μπορούσε ακόμα, από κύτταρο του ιδίου πλάσματος διορθωμένου γονιδιακά, να κλωνοποιήσει το πλάσμα διορθωμένο. Αυτό θα ήταν ο θρίαμβος του ανθρώπινου πολιτισμού.

Anonymous said...

Επίσης, αν ο πολιτισμός μας ήταν πραγματικός πολιτισμός, θα απάλλασσε την ανθρωπότητα από τον κάθε Λιακόπουλο, χωρίς γονιδιακή διόρθωση και χωρίς ανακατασκευαστική κλωνοποίηση.

kyriakos said...

δυστυχώς σήμερα η μόνη "θεραπεία" που υπάρχει είναι η πρόβλεψη στον 5ο μήνα και η αποβολή. όπως και με το σύνδρομο Down και άλλες μεταλλάξεις..

90% των περιπτώσεων καταφεύγουν στην έκτρωση, και από αυτά που τελικά γεννιούνται ελάχιστα επιβιώνουν..

Η περίπτωση της βικτόριας νομίζω πρέπει να ξεγέλασε τους γιατρούς και οι γονείς απλα αρνήθηκαν να το αφήσουν να πεθάνει..


Το ενδιάφερον αν το σκεφτεί κανείς με όλες αυτές ιστορίες είναι ότι
στην Αρχαιότητα σε μητριαρχικές κοινωνίες που αναφέρεται η ελληνική μυθολογία (την εποχή δηλαδή πριν τον πολιτισμό την φλόγα του προμηθέα κτλ) όταν οι ανθρώποι ζούσαν σε νομάδες κτλ παιδιά με παρόμοιες μεταλλάξεις (κυκλωπισμός, σύνδρομο της γοργόνας) ίσως να γεννιόντουσαν κανονικότατα, να επιβίωναν της γέννας και να μεγάλωναν.

Ισως έτσι δημιουργήθηκαν αυτοί οι μύθοι.

Και ίσως οι μυθολογικοί ήρωες που συνήθως τους σκοτώνουν να μην είναι τίποτε άλλο από την έλευση της πατριαρχίας και το έναυσμα του πολιτισμού όπως τον αντιλαμβανόμαστε σήμερα. Στη Σπάρτη εξάλλου υπήρχε ο κεάδας.

και μετά από χιλιάδες χρόνια η Ιστορία γίνεται ιστορία και μυθολογία και στο τέλος θεωρεία συνωμοσίας..