Wednesday, November 25, 2009

Να εμβολιαστεί ή να μην εμβολιαστεί κανείς;

FACTS! σκέψεις και προβληματισμοί..

Ο ιός δεν έχει μπει ακόμη σε πλήρη δράση. Τα Χριστούγεννα έπονται.
Κάποιοι λένε ότι δεν σκοτώνει ο ιός απο μόνος του και απλά πεθαίνουν οι ''ευπαθείς ομάδες'' απο άλλα προβλήματα..
Ετσι δρούσε όμως ανέκαθεν η γρίπη. Απο πότε η ζωή των ''ευπαθών ομάδων'' αξίζει σήμερα λιγότερο; Γιατί κάτι τέτοιο δεν κάνει αυτό τον ιό για κάποιους και επίσημα θανατηφόρο και πραγματικά επικίνδυνο;
Επιπλέον ούτε το Aids σκοτώνει απο μόνο του τους ασθενείς απλά τους καταστρέφει το ανοσοποιητικό μέχρι να πεθάνουν απο κάτι άλλο. Αυτό σημαίνει πως το Aids δεν είναι θανατηφόρα ασθένειά; Εξάλου Ακόμη και ένας απόλυτα φυσιολογικός άνθρωπος μπορεί να πεθάνει αν δεν τρέφεται καλά απο μια μικρομετάλλαξη γρίπης η οποία πιθανότατα θα μπορούσε να καταπολεμηθεί αν είχες κάνει το εμβόλιο έγκαιρα. Η τραγική ειρωνεία είναι πως και το Aids κάποιοι εξυπνάκηδες κάποτε το αποκαλούσαν μύθο..

Το επιχείρημα πως δεν έχει αποδειχτεί ακόμη πραγματικά επικίνδυνος ο ιός είναι και αυτό λάθος διότι απο την στιγμή που πριν φτάσουμε καν ακόμη στην έξαρση πεθάναν χιλιάδες άνθρωποι, αυτό είναι μια σοβαρή ένδειξη πως είναι πραγματικά επικίνδυνος και εκτιμάται πως θα θρηνήσουμε παγκοσμίως τουλάχιστο 5 εκατομμύρια νεκρούς. Αυτό είναι φυσιολογικό;
Η ιστορία μας δίδαξε πως πάμε για μια νέα πανδημία και πολλούς νεκρούς, Αν περιμένουμε να πεθάνουν Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι για να αποφασίσουμε να αποκαλέσουμε τον ιό θανατηφόρο και επικίνδυνο και να κάνουμε ένα προληπτικό εμβόλιο τότε.. eshe3i3i..
=================================================
Ομολογώ πως το πιο δυνατό επιχείρημα αυτών που αντιτάσσονται στο εμβόλιο είναι το γεγονός πως το εμβόλιο δεν έχει δοκιμασθεί για μελλοντικές παρενέργειες.

Αυτό είναι αλήθεια και εμένα με προβληματίζει, διότι το εμβόλιο όπως και κάθε άλλο φάρμακο θέλει 3 χρόνια για να διαπιστωθεί αν πραγματικά είναι 100% ακίνδυνο.

Ομως δώστε σημασία σε ορισμένα ζητήματα.


Α) Δεν έχουμε να κάνουμε με ένα εντελώς νέο ιό και ένα εντελώς νέο εμβόλιο. Εχουμε να κάμουμε με την μετάλλαξη ενός ήδη υπάρχων γένους ιού. Για το οποίο υπάρχει ένα ασφαλές δοκιμασμένο εμβόλιο. Αυτού του ιού της κοινής γρίπης.

Β) Το εμβόλιο περιέχει ακριβώς τα ίδια συστατικά με το κοινό εμβόλιο απλά περιέχει το γονιδίωμά του νέου ιού αντί του παλιού.

Γ) Η φύση του ιού της γρίπης δεν αφήνει χρόνο για μακροχρόνιες δοκιμές, εξάλλου κάθε χρόνο το εμβόλιο αλλάζει και ''ανανεώνεται''. Επομένως είμαστε μπροστά σε ένα δίλημμα: Αμεσα δραστικά μέτρα ή by the book αντιμετώπιση και τήρησή προληπτικών κανόνων που ισχύουν για τα κοινά φάρμακα σε κανονικές εποχές.

Δ) Ο ιός της γρίπης μεταλλάσσεται κάθε χρόνο σε νέο θανατηφόρο ιό ειδικά για παιδιά με άσθμα. Ομως κάθε 40 - 50 χρόνια λόγω του ότι έχει την ιδιότητα να μικρομεταλλάσσεται συνέχεια απο άνθρωπο σε άνθρωπο κάποιες μεταλλάξεις του είναι εξαιρετικά θανατηφόρες. Οχι επειδή είναι πιο σύνθετος ή πιο δυνατός απλά είναι διαφορετικός. Ενας τυχαίος συνδυασμός στελεχών. Αν θεωρητικά εμβολιαστούμε όλοι τότε ο ιός δεν θα μεταλλαχθεί απλά θα σταματήσει εδώ. Αν όχι τότε σίγουρα θα μεταλλαχθεί διότι κάθε άνθρωπος που περνά μια οποιαδήποτε γρίπη είναι εν δυνάμει ένας κινητός σταθμός αναπαραγωγής μιας νέας γρίπης. Ακόμη και αν ο φορέας επιβιώσει ο ιός που θα μεταβιβάσει σε άλλους μπορεί να είναι θανατηφόρος. Επομένως κάνεις το εμβόλιο και για τους άλλους, Οχι μόνο για σένα.
Στο παρελθόν η ούτω καλούμενη σήμερα απλή γρίπη είχε ξεπαστρέψει εκατομμύρια ανθρώπους. Σε κάποια φάση όλοι την κόλλησαν Οπως και σήμερα όλοι θα κολλήσουν την νέα. Οσοι επιβιώσουν θα θεωρούν πλέον την νέα γρίπη ..κοινή γρίπη. Οσο και αν φαίνεται αθώα είναι ένας απο τους πιο θανατηφόρους ιούς και μέχρι σήμερα δεν έχει βρεθεί άλλη θεραπεία πέραν του ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΎ εμβολίου.


Ζ) Δεν υπάρχει πιθανότητα να κολλήσεις τον ιό από το εμβόλιο διότι το στέλεχος του ιού είναι ''νεκρό''.


Γιατί κάποιοι γιατροί δεν εμβολιάζονται;

Διότι κάποιοι γιατροί όπως και κάποιοι άνθρωποι δεν αναθεωρούν εύκολα την αρχική τους γνώση. Είναι Αλήθεια πως ορισμένα εμβόλια έχουν παρενέργειες και χρειάζονται 2-3 χρόνια για να διαπιστωθεί αν όντως το εμβόλιο δεν προκαλεί ΠΑΡΕΝΈΡΓΕΙΈΣ.
Χαρακτηριστικό περιστατικό είναι ένα γυναικείο χάπι που τελικά αποδείχθηκε πως προκαλούσε τερατογενέσεις. Το οποίο κυκλοφόρησε μόνο στην Ευρώπη καθότι δεν είχε εγκριθεί απο την Αμερικανική ομοσπονδία φαρμάκων που ήθελε να περάσουν 2-3 χρόνια απο την δοκιμή του για να το εγκρίνει.
Ομως εδώ σήμερα έχουμε να κάνουμε με κίνδυνο ΘΑΝΑΤΟ όχι απλά παρενέργειες. Εξάλλου Πέραν των 65 εκατομμυρίων έχουν εμβολιαστεί μέχρι σήμερα χωρίς σημαντικές παρενέργειες. Τώρα αν σε 3 χρόνια βγάλεις τρίχες στη γλώσσα αυτό είναι μια άλλη υπόθεση.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αμερικάνικος οργανισμός ελέγχου φαρμάκων που δεν είχε επιτρέψει την διοχέτευση του γνωστού φαρμάκου που συνδέθηκε με τερατογενέσεις στην αμερικανική αγορά, έχει σήμερα εγκρίνει το εμβόλιο της νέας γρίπης. Μιλάμε για ακριβώς τον ίδιο οργανισμό.

=======================================

Αν δεν εμβολιαστούν οι γιατροί τότε το Σύστημα υγείας θα καταρρεύσει όλοι θα έχουν τον ιό ακόμη και οι γιατροί διότι το μόνο σίγουρο είναι πως όλοι θα κολλήσουμε την νέα γρίπη. Αν όχι σήμερα είναι αύριο ή του χρόνου.. κάποτε θα την κολλήσεις. Το προληπτικό εμβόλιο απλά θα σου σώσει την ζωή σε περίπτωση που δεν έχεις το τυχερό γονιδίωμα.


=========================================


Τώρα για τους λάτρεις θεωριών συνωμοσίας.

Ας υποθέσουμε πως έχετε δίκαιο..

Ο ιός είναι κατασκευασμένος απο τις φαρμακευτικές εταιρείες για να πουλούν φάρμακα.

Η Ευρωπαική ένωση όλες οι κυβερνήσεις όλοι οι οργανισμοί ελέγχου φαρμάκων, ευρωπαϊκοί και παγκόσμιοι γιατροί έχουν συνωμοτήσει για να μοιραστούν τα κέρδη.

Ακόμη και αν αυτό αληθεύει,
Το εμβόλιο είναι ''δωρεάν''.
Οι κυβερνήσεις ήδη παράγγειλαν-αγόρασαν-πλήρωσαν τα εμβόλια. Με το να μην εμβολιαστείς δεν εξοικονομείς χρήματα για κράτος. Συμβάλεις στην σπατάλη αφού τα χρήματα που ήδη ξοδεύτηκαν απο το κράτος για την αγορά του εμβολίου σου θα πάνε χαμένα και εσύ θα πεθάνεις απο τον ιό που κατασκεύασαν οι κακές εταιρίες φαρμάκων με τους σχιζοφρενείς τρελούς επιστήμονες μέσα.


================================


Για τους εραστές ακραίων θεωριών συνωμοσίας.


Ναι έχεις δίκαιο, Ο Κίσινγκερ κρύβεται πίσω απο όλα. Εχει σχεδιάσει την μαζική εξολόθρευση της μισής ανθρωπότητας για να καταπολεμηθεί ο υπερπληθυσμός του πλανήτη που κινδυνεύει να οδηγήσει σε κατάρρευση τον υπαρκτό καπιταλισμό.

Ποιο το καλύτερο σχέδιο να εξολοθρευσεις τους ''περιττούς'' του καπιταλισμού;

Υπάρχει κάτι καλύτερο απο ένα ''ελεγχόμενο'' ιό;??? Ε?

Και μαντέψτε ποιοι θα σωθούν!!??? Οι υποτακτικοί και οι ευκολόπιστοι που θα υπακούσουν τις αρχές και την εξουσία και θα τρέξουν να κάνουν το εμβόλιο! όλοι οι υπόλοιποι αναρχοκομουνιστές που αμφισβητούν τα πάντα θα τους ξεφορτωθούμε μια και έξω..

Θα έχουμε την ιδεατή καπιταλιστική κοινωνία με ανθρώπους σκλάβους!

Εσύ όμως αναρχοκουμούνι γνωρίζεις πλεον την αλήθεια! μπορείς να την φέρεις στον Κισιγκερ! κάνε το εμβόλιο σου και επιβίωσε μια μέρα ακόμη για να μεταφέρεις τη γνώση!
Φυσικά..
Μαζί με το δήθεν εμβόλιο θα σου εμφυτεψουν ένα τσίπ για να σε κατασκοπεύουν την ώρα που θα χέζεις διότι άλλη έγνοια δεν έχει ο κόσμος όλος. Θέλει να ξέρει πότε χέζεις... Αλλά τουλάχιστο θα μπορείς να διαδόσεις την αλήθεια!

================================

Επομένως αγαπητοί μου φίλοι όπως και να το δει κανείς το πράγμα δεν υπάρχει σωτηρία.. Η λογική πρυτανεύει να κάνεις το εμβόλιο. Μόλις βρείτε ευκαιρία παραμερίστε τους φόβους που σας δημιούργησαν τα ΜΜΕ και χτυπήστε το πριν σας κτυπήσει η γρίπη και κολλήσετε μετά τον άρρωστο πατέρα σας ή την έγκυο αδελφή σας και τους ξεπαστρέψετε μια ώρα αρχύτερα..


=================================

Ps: για τους εραστές συνωμοσιών...

Μήπως όλος αυτός ο φόβος που ξεκίνησε να καλλιεργείται απο ορισμένα Αμερικάνικα ΜΜΕ είναι ένας έξυπνος τρόπος να αποθαρρύνεις χωρίς την χρήση βίας μια κατηγορία ανθρώπων να κάνουν το εμβόλιο μιας και δεν υπάρχουν αρκετά για όλους;

Φαντάσου όλοι να ήθελαν το εμβόλιο...
Ποιος θα προλάβει.. Ποιος θα μείνει πίσω;

;

==================================

Δείτε μια εκπομπή της δεκαετίας του 80 με θέμα την γρίπη
θα καταλάβετε πόσο παράλογος είναι αυτός ο πανικός ενάντια στο εμβόλιο και τι πισωγύρισμα για την ανθρωπότητα.


3 comments:

Anonymous said...

Το πιο σύντομο, κατατοπιστικό σε όλα, κείμενο που είδα.

Anonymous said...

Και κάτι άλλο,άλλου επιπέδου: μήπως επεισόδια όπως αυτό αποτελούν την άμυνα της φύσης έναντι της άκρατης εξάπλωσης του ανθρώπινου είδους;

(Εγώ πάντως θα εμβολιαστώ όταν έχω την ευκαιρία!)

kyriakos said...

:) ίσως φίλε μου στροβολιότη.. αλλά η ανθρώπινη βλακία είναι ακόμη πιο επικίνδυνη .. Αν γλυτώσουμε απο την γρίπη θα σκοτωθούμε σίγουρα αναμεταξύ μας με κανένα πόλεμο.. είναι απλά θέμα χρόνου

ίσως πάλι και το 1/3 των ανθρώπων να έχουν περάσει ήδη την γρίπη και να μην το έχουν πάρει καν χαμπάρι.. :)

Το μόνο σίγουρο είναι πως αυτός ο ιός είναι πιο επικίνδυνος από την κοινή γρίπη απο πλευράς γονιδιώματος. Τώρα αν είναι ικανός να συναγωνιστεί σε θανάτους αυτόν του 1918 (50 εκατομμύρια) θα δείξουν τα επόμενα 2 χρόνια που θα διαρκέσει.

Οι ευπαθείς ομάδες (αυτοί που αν κολλήσουν μάλλον θα πεθάνουν) είναι τα μικρά παιδιά, οι γέροι άνω των 60, Οι έγκυες και γενικά όσοι έχουν αδύναμο ανοσοποιητικό σύστημα και .. . ''αρρωστούν εύκολα'' Αυτό έγινε το 1918 το 5% του πλανήτη απλά πέθανε απο γρίπη.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο νέος ιός έχει πανομοιότυπο γονιδίωμα με αυτό του 1918 (Η1Ν1)

http://en.wikipedia.org/wiki/1918_flu_pandemic