Tuesday, January 20, 2009

Γαλανόλευκος ΕΜΕΤΟΣ

Δεν ξέρω ποιος Μαλάκας έχεσε μέσα στον εγκέφαλο ορισμένων Αποελιστών όμως μερικές φορές πραγματικά διερωτώμεθα .. Είναι Έλληνας ή Τούρκος?

Μετά το ''ο θεός να έχει καλά τον Τάσσο'' Ο Ντενκτάς σήμερα θα λέει
''ο θεός να έχει καλά τους Αποελίστες..''

Εχω πολλούς φίλους Αποελίστες και ο ίδιος έχω πάει πολλές φορές στο γήπεδο να δω το Αποέλ (παρόλο που δεν είμαι με την συγκεκριμένη ομάδα.) (Αρέσκει μου η μάππα) Ετσι ξέρω απο πρώτο χέρι ότι δεν είναι όλοι οι Αποελίστες τόσο Άθλιοι.
Ομως εδώ υπάρχει πρόβλημα, πρόβλημα σοβαρό.
Και δεν μας παίρνει άλλο να κάνουμε τα στραβά μάτια.
Αυτοί οι Αθλιοι το Σάββατο που μας πέρασε ίσως στέρησαν το πιό σημαντικό μας επιχείρημα ενάντια στη κατοχή.
Οι Τούρκοκύπριοι υποστηρίζουν στη διεθνή κοινότητα ότι εμείς θέλουμε να τους πετάξουμε στη θάλασσα και ότι ο Τουρκικός στρατός είναι εκεί για να τους προστατεύει.
και εμείς υποτίθεται λέμε ότι δεν θέλουμε να τους πετάξουμε στη θάλασσα, θέλουμε να συνυπάρξουμε σε μια επανενωμένη πατρίδα και ως εκ τούτου ο Τουρκικός στρατός είναι στρατός κατοχής. Δεν κινδυνεύουν απο εμάς (λέγαμε με κροκοδείλια δάκρυα στη διεθνή κοινότητα) αλλά απο τον στρατό κατοχής..
Και γιαυτό ζητάμε τάχατες να αποχωρήσουν οι Τούρκοι στρατιώτες και να ζήσουμε ειρηνικά..
Κούνα που μας κούναγε..
Ειλικρινά δεν το χωράει ο νους μου ότι ΕλληνοΚυπριοι και μάλιστα ''πατριώτες'' μισούν τόσο πολύ τη χώρα τους Πόσα κακά να κάμουν σε τούτο τον τόπο?
Δεν θα κρύψω τα λόγια μου:
Νομίζω ότι είναι ηλίου φαεινότερο ότι η ρίζα του κακού ξεκινά απο την εθνικιστική ελληνοκεντρική παιδεία που διδάσκετε τα τελευταία 34 χρόνια στο νησί. Η οποία δεν αναφέρει πουθενά ότι:
α)Οι ΤΚ είναι Κύπριοι που συνυπήρξαν μαζί με τους ΕΚ για εκατοντάδες χρόνια
β)Οτι ορισμένοι ΤΚ ήταν Παλαιότερα Ελληνες που ασπάστηκαν το ΙΣΛΑΜ (όχι απαραίτητα επειδή αναγκάστηκαν απλά επειδή το θεώρησαν καλύτερη θρησκεία απο τον χριστιανισμό)
γ)Ολοι οι ΤΚ πριν την εισβολή μιλούσαν Κυπριακά.
δ)Οι ΤΚ είναι Νόμιμοι κάτοικοι στο νησί και έχουν και αυτοί αγνοούμενους νεκρούς πρόσφυγες και ''εγκλωβισμένους''
ε)Ότι οι ΤΚ θεωρούν ότι ο κατοχικός στρατός τους προστατεύει απο εμάς επειδή (θέλαμε να τους πετάξουμε στη θάλασσα όπως έγινε στη Κρήτη)
στ)Εξτρεμιστικά στοιχεία και απο την δική μας κοινότητα προέβησαν πρώτοι σε εγκληματικές ενέργειες ενάντια σε ΤΚ

Και ως εκ τούτου υπονοεί ότι η Κύπρος έπρεπε να είναι ελληνική και οι Τκ δεν χωράνε σε αυτο το νησί.

Ελα όμως που η Κύπρος ΔΕΝ ήταν ποτέ καθαρά ελληνική ήταν πάντα ένα πολυπολιτισμικό σταυροδρόμι και ένα ζύμωμα πολλών και διαφόρων πολιτισμών μεταξύ των οποίων ο Ελληνικός ο Αιγυπτικός ο Φοινικικός ο Τουρκικός ο Εβραικός ο Περσικός Και άλλοι πολλοί.
Αυτό το αποδεικνύει Α) το DNA μας Β) οι σκατοφατσες μας Γ) το παραοπιστογιλλικι μας
Δ)τα αρχαιολογικά ευρήματα που ανέκαθεν ήταν ένα συνονθύλευμα πολλών πολιτισμών.
Ε)Η κυπριακή γλώσσα που έχει μέσα ΙΤΑΛΙΚΕΣ ΑΓΓΛΙΚΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΡΑΒΙΚΕΣ λέξεις πράγμα που καταδεικνύει ότι δεν υπήρχε καμία εθνικιστική προκατάληψη ενάντια σε άλλους πολιτισμούς.

Οποιος διαφωνεί ας μου υποδείξει πότε η Κύπρος ήταν ένα ΚΑΘΑΡΑ ελληνικό Νησί.

ΕΙΜΑΣΤΕ (δηλαδή) ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΡΑΤΣΑ ΠΟΥ ΟΜΙΛΕΊ ΜΙΑ ΔΙΆΛΕΚΤΟ ΤΗΣ ΑΡΧΑΊΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΉΣ ΌΠΩΣ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΊ ΟΜΙΛΟΎΝ ΜΙΑ ΔΙΆΛΕΚΤΟ ΤΩΝ ΛΑΤΙΝΙΚΏΝ
μην με παρεξηγήσετε..
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΊΜΑΙ μέλος ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΡΑΤΣΑΣ
ΟΙ ΑΙΜΟΜΙΞΊΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΊΠΟΥΝ.

Συγνώμη για την κυνική αποδόμηση .. όμως η κατάσταση έφτασε στο Αμήν
δεν μπορώ να κρύβομαι πίσω απο ωραίες λεξούλες και να φαίνεται η ουρά μου.

Να με συγχωράτε..

Οι κύπριοι ζούσαν ειρηνικά και πολυπολιτισμικά όταν οι άλλοι κυνηγούσαν για να φανε τους ανθρώπους της αντίθετης φυλής.
Οι Κύπριοι εφάρμοζαν τις διδαχές των αρχαίων Ελλήνων και τα λόγια του Χριστού όταν οι άλλοι καίγανε τις γυναίκες τους στην πυρά.

Ολα ήταν μια χαρά μέχρι που βρέθηκε μια χούφτα μικρόφαλλων μισησμένων σκατανθρώπων που σταμάτησε να τραβάει μαλακία και άρχισε να χέζει στα μυαλά των παιδιών μας βάζοντας τα να σκοτώνουν γυναικόπαιδα.

(φημολογείται ότι οι συγκεκριμένοι εμετοί έφεραν και μικρή ουρά την οποία και έκρυβαν κάτω απο τα σκέλια τους όταν τα πράγματα γινόντουσαν δύσκολα)

Οι ''Εθνικές'' γιορτές πρέπει επίσης να αποκτήσουν χαρακτήρα όχι εθνοαπελευθερωτικό αλλά ενωτικό, ανθρωποκεντρικό και φιλειρηνικό Εξάλλου με την επανένωση θα έρθει παράλληλα και απελευθέρωση.

Επιπλέον
Οι ποδοσφαιρικές ομάδες πρέπει να απεγκλωβιστούν απο τα πολιτικά συνθήματα..
Και οι ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ

Διότι όταν ταυτίζεις τις ομάδες με την αριστερά και την δεξιά οι ''φανατικοί'' φίλαθλοι θεωρούν ότι όσο ποιο ''αληθινός'' Ομονοιάτης ή Αποελίστας είσαι τόσο πιο ακροαριστερός ή ακροδεξιός θα πρέπει να είσαι για να το αποδείξεις.
Αυτό είναι λάθος.

Συνθήματα τύπου όποιος είναι γαλανός ή όποιος είναι αριστερός πρέπει να εκλείψουν και να τιμωρούνται πειθαρχικά οι ομάδες με πραγματικές ποινές που ορίζει η FIFA. (ΝΑΙ ακόμα και αφαίρεση βαθμών αν οι ομάδες δεν συμμορφώνονται)
Οταν αφήνεις τους ''ροκόλους'' να φωνάζουν ατιμώρητα ρατσιστικά συνθήματα γεμάτα μίσος κάτω απο την ομπρέλα σου τότε πως μπορείς τάχατες να εκπλήσσεσαι που προβαίνουν σε ρατσιστικές ενέργειες?
Η εκ των υστέρων καταδίκη δεν αρκεί.

Διερωτώμεθα αν κάποιος πήγαινε και έσπαζε τα γυαλιά αυτοκινήτου κάποιου πολιτικού προσώπου πχ ασπούμε της υπουργού εργασίας η αστυνομία δεν θα τον έπιανε στο ΠΙ ΚΑΙ ΦΙ?

Θεωρώ πολύ σημαντικό οι δράστες που προέβησαν σε αυτή την εμετική πράξη να συλληφθούν και να τιμωρηθούν όσο πιο αυστηρά γίνεται. Πρέπει να περάσει ξεκάθαρο μήνυμα ότι το να κάνεις κακό σε ΤΚ Είναι το ίδιο με το να κάνεις κακό σε οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο και φυσικά επισύρει την ίδια ποινή.. Δεν υπάρχει διάκριση στη βία.

Πρέπει να γίνει σαφές ότι στη δημοκρατία μπορεί ναι μεν να πιστεύεις σε ότι σκατά ιδεολογία θέλεις όμως δεν μπορείς να πειράξεις ούτε 1 τρίχα άλλου ανθρώπου.
Είναι πολύ σημαντικό να τιμωρηθούν οι ένοχοι έλα Όμως που κάτι μου λέει ότι οι Αχριστοι Ομοϊδεάτες μπάτσοι θα παίξουν πελλό για άλλη μια φορά.

Οταν κάποτε τολμούσαμε να πούμε για τα εγκλήματα που έγιναν κατα την περίοδο του 60 κάποιοι είχαν το θράσος να μας λένε (υποτιμώντας την νοημοσύνη μας) ότι ΕΜΕΙΣ ΕΝ ΤΖΑΙ.. ήταν Η ΤMΤ που έκανε αυτά τα εγκλήματα (Παρόλο που όντος έκανε κάτι τέτοια η ΤMΤ) Η αλήθεια είναι ότι το 99% των περιστατικών βίας ενάντια σε ΤΚ ήταν δικό μας εθνικά υπερήφανο προϊόν.

Αρκετά αφήσαμε τους αιμοδιψείς πολεμοκάπηλους να γαμάνε τα μυαλά των παιδιών μας.
Ηρθε η ώρα τα πράγματα να αλλάξουν.

Ας ανοίξουν τα μάτια μερικοί που άθελα τους υποθάλπουν τέτοιες πράξεις και ορισμένοι πολιτικοί ας πράξουν επιτέλους αυτό που πρέπει για το καλό της Κύπρου αγνοώντας το πολιτικό κόστος.

Α και κάτι τελευταίο όσοι είναι υπέρμαχοι των μαθητικών παρελάσεων ας ρίξουν μια ματιά στη παρέλαση μαθητών στην ορκωμοσία του ΟΜΠΑΜΑ και την μαθητική παρέλαση ας πούμε στην Ουζουμπούρου την Μιανμάρ ή στη Βόρεια Κορέα για να καταλάβουν πόσο τριτοκοσμική χώρα είμαστε.
Η μάλλον θέλουν κάποιοι να είμαστε..

Αρκετά τους ανεχθήκαμε ήρθε η ώρα να αγκαλιάσουμε το ευρωπαϊκό μας καπιταλιστικό μέλλον Ας δώσουμε μια κλοτσιά στον κώλο σε όσους το στόμα τους στάζει μίσος και παραφροσύνη.

PS: Δεν αμφισβητώ την ελληνικότητα Ελληναράδων σε ατομικό επίπεδο ο καθένας μπορεί να νιώθει και να πιστεύει ότι θέλει (Και εγώ ας πούμε πιστεύω ότι φτάνω ανιψιός του Απόλλωνα)
Αυτό που αμφισβητώ κατηγορηματικά είναι την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΘΑΡΌΤΗΤΑ της ΚΥΠΡΟΥ
η Κύπρος ήταν πάντα σταυροδρόμι 3 ηπείρων όπου ο καθένας ήταν εκπρόσδεκτος
(Μην ξεχνάτε τα διαβατήρια είναι πρόσφατη ανακάλυψη)

2 comments:

osr said...

δυστυχώς για την φασιστική κατάντια αυτή που επικρατεί στους νεαρους οπαδούς του αποελ (15-25 χρονών)

ευθύνεται σε πάρα πολύ μεγάλο εκγληματικό βαθμό η δίοικηση της ομάδας

προσωπικά από μικρός υποστηρίζω την συγκεκριμένη ομάδα και πραγματικά λέω ότι δυστυχώς το αποελ έχει γίνει φυτώριο φασιστών

πιθήκίζοντας μιμούμενοι τους καλαμαράες φασίστες χρυάγουλους πρώτη γραμμή και άλλες μαλακίες ενέταξαν αυτό τον εμετό στη τάχα πατριωτική "ιδεολογία" που εκπροσωεί το αποελ

δυστυχώς πάρα πολύ ΄μεγάλο μερίδιο ευθύνησς έχει και η διοίκηση των τα΄χα αντίπαλω "ιδεολογικών" σωματείων τα οποία και αυτά με την σειρά σου εξυπηρετουνται γιατί συσπειρώνουν τον κόσμο τους

οι "φασίστες" αποελίστες ετεροκαθορίζονται από τους "κομμουνιστές" ομονοιάτες

και το αντίστροφο

και όλοι νόιώθνουν περήφανοι γι αυτό

ενώ οι χούλιγκανς όλοι είναι τα ίδια σκατά

αλλά συμφωνώ ότι αυτό που γίνεται με το αποελ έχει διαφορά, γιατί δυστυχώς εκτρέφει φασιστικές νοοτροπίες και πρακτικές

η κοπ πρπέπει να το καταοπολεμήσει αυτό μαζί με την διοίκηση του αποελ , να σταματήσουν οι μαλακίες με τις σβάστικες (ετεροκαθορισμός με το συφορδρέπανο)

με τους στόχους ελλάς ή τέφρα και άλλες μαλακιούλες

προσωπικά κυριάκο δεν πιστεύω ότι για αυτό το κατάντημα φταίει το εκπαιδευτικό μας σύστημα το οποίο δήθεν είναι εθνικιστικό

δεν το πιστεύω αυτό και έχω πολύ συγκεκριμένο παράδειγμα που το αποδεικνύει αυτό

Η “αγωνιζόμενη” κυπριακή νεολαία μας στον δρόμο που της χάραξαν οι γονείς της και οι δασκάλοι της –video http://osr55.wordpress.com/2008/07/29\

αυτό που ωθεί τους νέους είναι η έλλειψη ιδανικών, η έλλειψη στόχων

η κοινωνία η ίδια είναι διεφθαρμένη και αλλοτριωμένη, όλα έχουν να κάνουν μόνο με το χρήμα και τον πλούτο

τα παιδιά ει΄ναι μπερδεμένα, στο σχολείο η δασκάλα τους μιλά για την σκλαβωμένη σαλαμίνα μας και τα κατεχόμενα εδάφη μας και τα παιδιά να΄λένε αοπρημένα στην δασκάλα, μα αφού κυρία επήαμεν το σαββατοκυριάκο εκδρομή

η κοινωνία αυτή δεν ξέρει τι της γίνεται και τι θέλει

αυτό το ιδεολογικό κενό δυστυχώς το καλύπτουν οι κάθε άχρηστοι φασίστες που εκμεταλλεύονται αυτά τα παιδιά που έχουν ανάγκη να πιστε΄ψουν σε κάτικάποια σχόλια στα υπόλοιπα οπυ έγραψες φίλε κυριάκο

μέχρι το 1878 στο νησί υπήρχαν οι κατακτηές τούρκοι και ιο κατακτημένοι έλληνες

ο τεχνητός όρος τ/κ ανακαλύφθηκε από τους εγγλέζους αργότερα

δεν συνυπήρξαν άρα μαζί αλλά υπήχαν οι κατακτηκές και οι κατακτημένοι

το ότι κάοπιιο τυφλοί τούρκοι θεωρούν΄οτι ο τουρκικός στρατός ήρθε για να τους ελευθερώσει αυτό είναι πρόβλημα των αντίστοιχων τούρκων κυριάκων να πείσουν τος τυφλούς ότι αυτά είναι μαλακίες

σε παρακαλώ διάβασε το βιβλίο του Νιαζί Κιζίκιουρεκ "Κύπρος το αδιέξοδο των εθνικισμών"

Κυπριακό: μικρό ιστορικό……..(σε συνέχειες)

http://osr55.wordpress.com/2008/12/01/

ο ντεκτάς παραδέκτηκε ότι με διαταγή του μπήκε από τούρκο προβοκατόρικη βόμβα στην λευκωσία ώστε να αρχίσουν δικοινοτικές ταραχές όπως κα το 1961

στην προσπάθεια μας να καυστηριάσουμε τον ελληνικό εθνικισμό ας μην αναπαράγουμε έναν άλλο

η κύπρος ανέκαθεν θεωρείτο ελληνικό νησί αγαπητέ κυριάκο χωρίς αυτό να σημαίνει τίποτα για το κυπριακό είπαμε ας μην αναπαράγουμε ένα άλλο εθνικισμό

googler said...

dior uk
fendi
fendi purses
discount fendi
fendi handbags