Wednesday, December 10, 2008

Και για να μην ξεχνάμε..

Διότι πολύ ασχοληθήκαμε με τους ''γνωστούς αγνώστους'' που λεηλάτησαν την πόλη υπο την επίβλεψη των ΜΑΤ που τους είχαν δεμένα τα χέρια τάχατες..

Ήδη ξεκίνησε το θέατρο του παραλόγου της δίκης φαρσοκομοδίας για αθώωση του κύριου μπάτσου..
Όχι δεν είμαι αισιόδοξος..
Οταν ο τελευταίος μπάτσος που σκότωσε 15χρονο (χωρίς εξοστρακισμό) συνολικά πέρασε μόνο 2 χρόνια μέσα..
ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ
Το έργο το έχουμε δει πολλές φορές..

Αναξιόπιστοι μάρτυρες όσοι δεν φορούν στολή παλιάτσου..
Δήθεν ‘’βαλλιστικούς’’ ελέγχους υπέρτατης μαλακίας..
Στραβά μάτια σε ότι δεν βολεύει..
Έτοιμο το πόρισμα..

Εμετός..


6 comments:

Λεμέσια said...

Κυριάκο,

πραγματικά αυτό έλειπε τώρα...αν δεν υπάρξει παραδειγματική τιμωρία στο δολοφόνο, το κλίμα θα συνεχίσει να οξύνεται.

Αυτή η κυβέρνηση ξόφλησε, είμαι υπέρ του αγώνα για αλλαγή, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΤΣΙ. Στο τέλος θα την πληρώσει πάλι η κοινωνία. Πρέπει να βάλουν στη θέση τους, 1ον την ανεξέλεγκτη αστυνομία και 2ον τους βάνδαλους που νομίζουν ότι κάνουν εξέγερση με το να καταστρέφουν τα πάντα...

Εξάλλου, τα κόμματα της αλλαγής ΔΕ ΜΕ ΠΕΙΘΟΥΝ.

Ωφείλει να γίνει η αρχή ενός οργανωμένου, ειρηνικού κινήματος με πολιτικό λόγο, όλα τ' άλλα είναι ανακύκλωση της διαφθοράς και της βίας...

kyriakos said...

Να είσαι σίγουρη ότι θα πέσουν σε πολύ μαλακό έδαφος οι αστυνομικοί

Οι τελευταίοι που σκότωσαν 15χρονο (χωρίς εξοστρακισμό) καταδικάστηκαν αρχικά όμως με μία έφεση ήταν έξω σε 2 χρόνια..


Η Ελλάδα είναι η πιο διεφθαρμένη χώρα της Ευρώπης μετά την Βουλγαρία σύμφωνα με το CPI TRANSPARENCY INTERNATIONAL ¨όταν φτιάξουν νόμους αντιδιαφθοράς θα φτιάξουν και κράτος.

Α.. και δυτικό κράτος με τον Αναρχικό πολεοδομικό σχεδιασμό της Ελλάδος δεν μπορεί να συσταθεί πρέπει πρώτα να διορθώσουν αυτό το πολεοδομικό έκτρωμα..

Σε ένα τέτοιο περιβάλον ποιος μπορεί να είναι ευτυχισμένος?

Χρειάζονται ΠΑΡΚΑ χρειάζεται αποκέντρωση χρειάζεται απαλλοτρίωση και κατεδάφιση κτιρίων χρειάζεται καλύτερο σύστημα μετρό για να απαλύνει το κυκλοφοριακό Χρειάζεται να αναδιαθρωθεί η Ελληνική αστυνομία
Να επανεξεταστούν όλες οι κουκουλομένες υποθέσεις και να καταδικαστούν οι υπαίτιοι όπως τους αρμοζει. Μόνο έτσι μπορεί να ικανοποιηθεί το περι δικαίου αίσθημα που πρέπει να υπάρχει σε μια δημοκρατία (Αλλιώς θα υπάρχει αυτοδικία) και χρειάζεται πολιτική πυγμή (με την καλή έννοια)
Για να τα υλοποιήσει..

osr said...

φίλε κυριάκο έμεινε στη μέση η κουβέντα μας, αλλα μπορεί να περιμένει

εμετικά όλα τα σκατά των υπάνθρωπων της εξουσίας

κουκουλοφόροι προβοκάτορες κωλογαμημένοι μπάτσοι μαλακισμένοι σε φωτογραφίες που τους ξεμπροστιάζουν τις οποίες έβαλα και εγω στο blog

δες την φωτό του αμετανοητου φονιά και την ΕΜΕΤΙΚΗ κατάθεση/απολογία του που βρήκα από το ιντυ

είδα τον πρόεδρο του συνδέσμου καταστηματαρχών της Ερμου να μιλάει στο mega στον οικνομέα μετά τις καταστροφές και να ζητάει εξηγήσεις μόνο από το ανύπαρκτο (παρα)κράτος της εξουσίας τους

το πλιάτσικο είναι εν πολλοίς στημένο και γίνεται με την ανοχή τους για να στρέψουν τον κόσμο εναντίον των ανθρώπων που αγωνίζονται στους δρόμους


ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ

osr said...

η απόφαση για την υπόθεση του Βαλεντίνου των γεγονότων της ζαρντινιέρας θα έβγαινε προκτές αλλά την ανέβαλαν!!!!!!!!!!!

γιατί άραγε???????????????

μήπως για να μην προκαλέσουν για την εκ νέου ατιμωρησία των άθλιων μπάτσων???

και για να μην νομίζουν οι άχρηστοι κυπραίοι ότι δαμέσα δα τάχα εν γίνονται τέτοια

υπενθυμίζω τα γεγονότα της αρμενίας

http://www.politis-news.com/cgibin/hweb?-A=15271&-V=videos

χτές τελείωσαν οι τελικές αγορεύσεις και αναμένεται η απόφαση

είχα γράψει τις προβλέψεις μου για αυτή την υπόθεση

Διαδήλωση 20/3/2003 …….η πραγματικότητα όπως την βλέπετε στις φωτό και η αντίληψη της από την “Δικαιοσύνη” της Κύπρου http://osr55.wordpress.com/2008/06/25/69/

kyriakos said...

Φίλε γεια σου..

Όντως αφήσαμε την συζήτηση μας στη μέση..
Τελικά πόσο μικρά φαίνονται μερικά ‘’μεγάλα’’ πραγματάκια όπως τους ανανάδες μας μπροστά σε τέτοια τραγική πραγματικότητα..

Το post σου είναι τόσο ολοκληρωμένο και τεκμηριωμένο που τι να συμπληρώσει κανείς ..
Μπράβο σου πάντως που τα μάζεψες έτσι όλα μαζί

Είναι τόσο τεράστιο και βαθύ το θέμα που δύσκολα μπορείς να εστιάσεις και να ξεκινήσεις από κάπου..
..

Σε όσους αναρωτιούνται που βρέθηκαν όλοι αυτοί οι ‘’αναρχικοί’’ που καίνε και σπάνε ξαφνικά.. Ας ρίξουν μια ματιά στην λίστα με τις ατιμώρητες εκτελέσεις από αστυνομικούς που ανέβασες (η λίστα είναι ακόμα μεγαλύτερη δυστυχώς)
Κάθε φορά λοιπών που κάτι τέτοιο έμενε ατιμώρητο οι ‘κουκουλοφόροι’ διπλασιάζονται.. και τριπλασιάζονται και άμα προσέξεις έξω βγήκαν και τα σπάζουν όχι μόνο αναρχικοί αλλά και ξένοι Αλβανοί κτλ. Πως συσσωρεύτηκε τόσο πολύ μίσος μέσα σε αυτούς τους ανθρώπους.. Όλους αυτούς τους ‘εχθρούς’ της Ελλάδας τους δημιούργησε η Ελληνική αστυνομία με την στάση και την συμπεριφορά καθημερινά . Αν κάποιος κλέψει βιάσει κλάσει κτλ σε μια δημοκρατία συλλαμβάνεται, δικάζεται και πάει φυλακή. Σε καμία περίπτωση δεν βασανίζεται. Η βία φέρνει πάντα βία Και ιδού..

Η ‘’ιδεολογία’’ της Ελληνικής αστυνομίας είναι βαθιά αρρωστημένη..

Στην Αγγλία που ξέρω για παράδειγμα βλέπεις αστυνομικούς Ινδούς μαύρους Πακιστανούς Στην Ελλάδα με τόσο ισχυρή αλβανική μειονότητα και ούτε ένας Αλβανός ή τσιγγάνος Αστυνομικός δεν υπάρχει..
Είναι προφανές ότι το ελληνικό κράτος δεν θέλει να αφομοιώσει αυτούς τους ανθρώπους αν ήθελε θα ανάγκαζε τους αθίγγανους να στέλνουν τα παιδιά τους σχολείο. Όπως γίνεται σε όλες τις σοβαρές χώρες ..ακόμα και στη Κύπρο

Στην Αγγλία ο αστυνομικός κράτα ποδήλατο και γυρίζει , εγώ προσωπικά έχω δει αστυνομικό να μαζεύει ακόμη και χαρτάκι από το έδαφος..

Στην Ελλάδα οι αστυνομικοί κρατούν γεμάτα αυτόματα και περίστροφα και γενικά επιδιώκεται να αποπνέουν μια ψαρωτική αίσθηση ‘’εξουσίας’’ κατάλοιπα άλλων εποχών.. Αν όμως δεν μειώσεις τον Εγωισμό αυτού που κράτα το όπλο στο ελάχιστο τότε θα έχεις φαινόμενα Ράμπο-καουμπόηδων να συμπεριφέροντε σαν πίθηκοι που θέλουν να ζευγαρώσουν .. Όλα αυτά τα μικρά και άλλα μικρότερα είναι οι λόγοι που οδηγηθήκαμε εδώ που φτάσαμε..

Το πρόβλημα δεν μπορεί να διορθωθεί κατασταλτικά Αν επιχειρηθεί αυτό τότε θα έχουμε νέο κύκλο βίας. Και αν από την άλλη κάθε φορά που απλά θα αφήνουν αυτή τη λαϊκή οργή να ξεθυμαίνει τα πράγματα θα γίνονται ακόμη πιο περίπλοκα καθώς η κάθε φούσκα μετά την επόμενη θα είναι ακόμη μεγαλύτερη.. και ο κόσμος θα εθίζεται όλο και περισσότερο στη βία. Είδη βλέπουμε τον μέσο Έλληνα να ‘εκτονώνεται’ καθημερινά με βρισίδια και μπινελίκια ..Ο Ελληνας που ενσωματώθηκε σε αυτό το τερατούργημα που ονομάζεται ελληνική κοινωνία ξεσπά καθημερινά πάνω στο συνάνθρωπο του.
Η νεολαία που νιώθει ότι έχει χάσει το δικαίωμα να ονειρεύεται και οι ανένταχτοι ‘’ξένοι’’ που δεν έχουν ενσωματωθεί ακόμη με το σύστημα δεν έχουν τίποτε να χάσουν, αντιδρούν πιο έντονα..

Πρέπει να δώσεις σε αυτούς τους ανθρώπους κάτι να έχουν για να χάσουν..

Πρέπει οι νέοι να έχουν τουλάχιστο την ψευδαίσθηση ότι αν εργαστούν σκληρά θα πετύχουν.. Σήμερα η νεολαία έχει ποσοστό ανεργίας 30% και τα ¾ από αυτούς είναι απόφοιτοι..
Φόλκλόρ αυτό που θα πώ όμως Ο νέος σήμερα ενώ κάνει αυτό που του είπε η κοινωνία να κάνει η κοινωνία δεν δίνει πίσω αυτό που του οφείλει: (Ευκαιρίες.)
Οι νέοι σήμερα ή που θα δουλέψουν σε κανένα μπαράκι ή σκυλάδικο με 700 ευρώ ή που θα μεταναστέψουν.

Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει μια πραγματική κοινωνία..

Δυστυχώς τους βλέπω να βαδίζουν τον ίδιο δρόμο..

Κρίσιμο σημείο καμπής θα είναι η ποινή που θα επιβληθεί στους δύο αστυνομικούς (οι οποίοι είναι και αυτοί με την σειρά τους θύματα αυτού του συστήματος) Δυστυχώς για εκείνους δεν μπόρεσαν να δουν τα πράγματα με μια ανώτερη ματιά και πάτησαν την μπανανόφλουδα..

Γιατί πρέπει να επιβληθεί δυστυχώς η εσχάτη των ποινών σε αυτούς τους ανθρώπους?

Διότι αν δεν το πράξουν τότε θα δώσουν στους πυρήνες των ακραίων ομάδων ακόμη ένα (ίσως το καθοριστικότερο) επιχείρημα για να παρουσιάσουν κάτι που υπό κανονικές συνθήκες θα ήταν ακραίο και παράλογο, λογικό και αναγκαίο. (όπως το να πετάξεις πέτρες και μολότοφ)

Αν πεις πάμε να τα κάψουμε όλα στα καλά καθούμενα δεν θα σε ακολουθήσει κανένας.. Πρέπει να έχεις ένα επιχείρημα…

.. τα πράγματα είναι ΤΟΣΟ μα ΤΟΣΟ λάθος

Με ποια λογική βάζεις στην πιο προοδευτική περιοχή της Ελλάδος τους πιο συντηρητικούς σου ανθρώπους? Είναι εκρηκτικό μείγμα..

Είναι σαν να ανάβεις την σούβλα με πεζίνα…

Είναι σίγουρο ότι θα γίνουν επεισόδια (Στα οποία φυσικά ο ένοχος θα έιναι πάντα η μία πλευρά καθώς η άλλη θα είναι πάντα υπεράνω του νόμου) (βολικό Ε?)
Αυτό φυσικά είναι μια άλλη ιστορία όπως και το γιατί ας πούμε μια τόσο παιδική Τρομοκρατική οργάνωση όπως η 17 Νοέμβρη χρόνια και χρόνια και ζαμάνια ήταν άπιαστη..
Αλλά εξαρθρώθηκε τσας πριν τους ολυμπιακούς (βολικό Ε?)

Τέλοσπάντων δεν μου αρέσουν οι θεωρίες συνωμοσίας όμως έδω που φτάσαμε πρέπει κάποιοι να αναλογιστούν που τους οδήγησε αυτή η πολιτική που ήθελε να καταδίκασει τον Ελληνα να διαλέγει ποιος θα τον κυβερνήσει μεταξύ Σκύλλας και Χάρυβδης.. .

Μα είναι ποτέ δυνατόν 50 σκάνδαλα μέσα σε 4 χρόνια?

Φτάσαμε σε τέλμα πρέπει κάτι να γίνει..

Δύσκολα τους βλέπω να παίρνουν από μόνοι τους τα νύχια από το κουφάρι της Ελλάδος οι αετονύχηδες.. Πρέπει κάποιος να τους αναγκάσει..

Κάποιος πρέπει να θεσπίσει πραγματικούς νόμους αντιδιαφθοράς

Άλλα ποιος? Έλα ντε..

Και εν μέσω οικονομικής κρίσης θα χρειαστούν χρόνια για να δει ό Ελληνας πραγματική διαφορά στη ζωή του..

Δύσκολα τα πράγματα..

Αναμένω να δω την έκβαση της δίκης..
Παρόλο που κατάβάθος ξέρω τι θα γίνει..

.................................

Τώρα και για τους άχρηστους τους κυπραίους τι να πεις ώρες ώρες δυστυχώς βουρούμεν τους που πίσω.. ούτος η άλλως η ίδια σκατόράτσα είμαστε..

Τέτοιοι μπάτσοι πρέπει να απομακρύνονται από τους δρόμους..

Η αλήθεια όμως είναι ότι η αστυνομία στη κύπρο είναι σε κάπως καλύτερη μοίρα για να λέμε και του στραβού το δίκαιο.. Τούτες η ‘’ειδικές δυνάμεις’’ του βίντεο..

Πραγματικά θέλουν πολλή μορφωτικό ξύλο πριν αμοληθούν στους δρόμους ..

Εγώ ανησυχώ αν αύριο με την λύση του κυπριακού (λέμε τώρα) πετάξουν κάτι κομπλεξικούς μόνιμους μες την αστυνομία ..

Εκεί
Πρέπει να γίνει μεγάλο φιλτράρισμα..

osr said...

http://www.youtube.com/watch?v=QZvN-m-gXT8&eurl=http://osr55.wordpress.com/

....Κι άμα τα πάρω, θα πάρω φόρα, θα σας ρημάξω στις κλωτσιές στην ανηφόρα
Άμα τα πάρω δε θα μπορέσουν δυο διμοιρίες από ΜΑΤ να με βολέψουν....

wake uppppppppppppp

http://www.youtube.com/watch?v=B1T8xgHdMEM&eurl=http://osr55.wordpress.com/